Светът на Go Guide гостува тук и там

Присъединихме се към 24-часовото събитие за откриване на TELUS Tower

0 коментара Сподели:

Признаваме, бяхме много нетърпеливи да прекрачим прага на иновативната офис сграда на TELUS International в София. Искахме да се убедим с очите си във всяка една уникална характеристика, за която само бяхме слушали. И веднъж станали част от усещането им за естествена работна атмосфера, беше трудно да си тръгнем.

С откриващия 24-часов тур вTELUS Tower се уверихме, че вътре са предвидили всичко нужно както за работа, така и за релакс, забавление и приятна социализация. Затова не се стърпяхме и пренесохме част от нашето усещане за града в едно от многото помещения за релакс, защото при тях работната среда е придружена от уютни, модерни и минималистични кухни, с които винаги да си във форма за успехи. И не само – притежават специални зали за почивка, всяка със своя уникална тематика, възможност за масажи, фитнес, йога и всички глезотии, които като градски хора обожаваме.

Включихме се в откриването с това, което умеем най-добре. Да се забавляваме и да ценим стойностните кулинарни и коктейлни съкровища на града ни.

На различни щандове запознахме всички желаещи с част от богатото семейство на гайда.

Споделихме любимата ни ароматна напитка – кафето, представена от изпитаните в приготвянето ѝ Memento. За любителите на сушито се погрижиха приятелите от Sushi Friends, а за феновете на сладките изкушения MIAM подготвиха ексклузивен сладолед с фъстъчено масло и маршмелоу, за който не спираме да мечтаем оттогава. Градусите на настроението бавно ни прехвърлиха към щандовете на Grape Central и Monkey Shoulder, където вдигахме наздравици с чаша вино и апетитни коктейли.

Усещането за свобода се е вградило във всеки акцент от интериорния дизайн, който изгражда паралелен архитектурен свят, съответстващ на световните стандарти. Нямаме търпение за следващото им събитие и с интерес очакваме новите оригинални хрумвания, от които можеш да бъдеш част и ти.

Ако искаш да избягаш от ежедневието с един клик, това е за теб.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *