Не бъди вещица на Хелоуин, бъди секси

7 визии за предстоящите партита, ако не искаш да приличаш на вампир

0 коментара Сподели:

Около наближаващите празници сигурно и ти като всички останали вече леко истерясваш с какво да си облечена. Може би нямаш време да мислиш за костюм и да търсиш всичките му детайли по всякакви разнородни магазини. А може би си от онези класически дами, на които им идва в повече да се разхождат по улиците с вампирски зъби и странни дрехи. Споко, ние идваме на помощ. Предложенията, които селектирахме за теб са подходящи както за предстоящите партита около Хелоуин, така и за предстоящия сезон от корпоративни, коледни и други партита, които ще присъстват на дневен ред до края на годината. Сигурни сме, че можеш да изглеждаш много готино, ако си си наумила на идеш на парти и без да си се маскирала като Дракула. В момента в сайта на Fashion Days има #страшни предложения, и то с безплатна доставка до края на месеца. Ние прекарахме един цял ден, сърфирайки, за да ти представим идеи за съчетания на аутфит, на които всяка вещица би завидяла. Всички визии с подходящ грим и прическа, смеем да твърдим, биха се вписали перфектно, както на идващите хелоуински партита, така и на всяко едно друго събитие.

1. Casual&Sexy

Винаги има как да изглеждаш небрежно, но не прекалено небрежно, а да има точно щипка сексапил, която да придава завършен вид на вечерната ти визия. Хем ти е удобно, хем изглеждаш секси. Какво повече му трябва на човек?

За тази визия сме избрали  боди с кадифена горна част New look, овален часовник Q&Q и дънки SUPERDRY Harper тип Boyfriendс дизайн на кръпки.

2. Punk Girl

Да си облечена cute никога няма да излезе от мода. Класически, дори легендарен чифт дънки, леко размъкнат пуловер и равни обувки с акцент са всичко, което ти трябва, за да си небрежно секси. Разбира се, има и своите бонуси: много ти е удобно, няма да ти е студено и има акценти в облеклото, които са достатъчно добри за една парти визия.

За тази визия се спряхме на плетен пуловер с апликации и капси Love MoschinoLevi's дънки 501® със стеснен крачол и боти от изкуствена кожа без връзки със сърцевидни апликации Love Moschino.

3. Back to black

Каквото и да си говорим – черното си е черно. Няма никакъв шанс да сгрешиш, ако се спреш на него. Нашата интерпретация е черна изчистена рокля с дълъг ръкав, клъч и обувки, от които никой няма да свали поглед.

За таз визия избрахме разкроена рокля ZADI с фина плетка в горната част на Ted Bakerпортмоне от изкуствена кожа с характерен десен Love Moschino и обувки с остър връх и ток стилето Love Moschino.

4. Be Wild

Леопардовият принт е навсякъде, но ние нямаме нищо против. Прибави доза пищност в облеклото си с него като основен акцент и съчетай със спортни обувки и завърши с небрежно кожено яке за high-street-look като от Paris Fashion Week.

За тази визия избрахме рокля със свободна кройка и животински десен b.young кадифени спортни обувки на равна платформа OMS by Original Marines и яке с отделяща се яка от еко пух Tom Tailor.

5. Cosmic girl

Космосът дойде във всекидневието ни и направи улиците една идея по-бляскави. Отдавна не робуваме на клишето, че е само диско парти визия, а го слагаме смело в ежедневни визии. За перфектна визия съчетай бляскавото космическо сиво с кецове в неутрален тон и меко и пухкаво камуфлажно яке. Обещаваме, че ще се обръщат след теб.

За тази визия избрахме дълга рипсена рокля Verony на Diesel, велурени кецове Chuck Taylor All Star Madison на Converse и къса подплатена парка Only.

6. Be elegant

Ако наистина искаш да отвееш главите на всички, сме подготвили и елегантна, почти главозамайваща визия със смарагдова рокля, чанта с цвят на вишни и черни обувки с бродерии, които сякаш са създадени, за да бъдат заедно.

За тази визия избрахме сатинирана рокля Maiocci Los Angeles, обувки от набук Arezzo и кадифена чанта през рамо Laura Biagiotti.

7. Office girl

Понякога се случва така, че от офиса да трябва да тръгваш директно към някое събитие, без време на разположение да си ходиш до вкъщи за смяна на аутфита. Има решение и то е хем да си корпоративно-елегантно-секси в офиса в поредния делничен ден, а после, като тръгнеш в деня на голямото парти, ще изглеждаш еднакво добре и на място и там.

За тази визия избрахме копринена риза с животински десен  NISSA, силно прилепнали дънки Nela на Tom Tailor и лачени кожени обувки Brogue Kedelani Aldo.

Тези и още много интересни артикули можеш да откриеш на сайта на Fashion Days.

Още Хелоуин идеи за секси облекло на празника, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *