Ще се реем из небето като безмоторни самолети

Над земята

0 коментара Сподели:

Ако и теб като нас те блазни мисълта за това да си като свободен електрон, реещ се из небето, ако и ти обичаш да гледаш очарователните фигури, които правят летящите обекти, то имаме нещо, с което да те впечатлим.

Между 8 и 10 септември над Манастирската поляна (гр. Сопот) въздушното пространство се отваря за завръщането на фестивал „Въздухария“. Безмоторни летателни апарати ще порят въздуха, в който се очакват не само хвърчащи хора, но и зрителите – любители на въздушните спортове.

„Въздухария“ е празник за всички хора, които обичат природата и живота в хармония със света около тях.

За всички, които вече смело достигат небесните простори, и за онези, които винаги са носили свободолюбивия дух в себе си, но все още не са успели да полетят.

Както подобава, въздушните преживявания ще бъдат подкрепени и с чудесни забавления на земя, а музиката ще бъде неизменна част от дните на събитието.

„Въздухария“ е единственият по рода си фестивал за безмоторно летене на Балканите, който е съчетан с творчески, образователни занимания на открито и чудесната заобикаляща атмосфера на Стара планина, а наименованието му вече носи емоционални спомени за всички, участвали и присъствали в предишните му издания. В последното издание на летателния фест над 400 души полетяха с парапланер, а посетителите на Манастирската поляна бяха 4000.

Ако ти се струва интересно, следи актуалната информация в официалната фейсбук страница на фестивала.

Виж какво споделя Зарко Маринов за адреналина и за смелите първи стъпки.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *