В София през уикенда: 3 – 4 юни

Силен, много силен уикенд!

0 коментара Сподели:

Този уикенд София на прилича на себе си! Предизвиква те с кално бягане и фотомаратон. На следващия ден те награждава с фермерски пазар и чайна церемония. И ако това не ти стига да вкараш следващите два дни в графа "осмислени", метни се на безплатната лекция на Saatchi & Saatchi, които ще те учат да бъдеш креативен. 

LEGION RUN
СЪБОТА,  ЯЗОВИР ОГНЯНОВО, 10.00 ЧАСА, 120 ЛВ.

Време е да се поизцапаш! Ако още не знаеш какво е Legion Run –  това е петкилометрово трасе с предизвикателства на всяка крачка, разбирай вода, кал и други неприятности. От теб се иска да тичаш, катериш, пълзиш, все неща, за които се надяваме да си добре подготвен физически. Групите стартират на всеки 20 минути след 10.00 часа. Както организаторите ни убеждават, това не е състезание, а забавление за пораснали. Все пак ние вярваме, че малко състезателен дух в отбора няма да навреди. Към момента вече си изпуснал всички билети в предварителна продажба, но би могъл да платиш участие и като се появиш на входа.

ФОТОМАРАТОН СОФИЯ
СЪБОТА, БАР ПЕТЪК, 10.00 ЧАСА

Единственият начин да се убедиш, че София е доста фотогеничен град, е да се опиташ да я снимаш. Този уикенд ръкавицата е хвърлена от Фотофабрика и Френския институт, които те канят на 6-часово снимане по две зададени от тях теми. Снимките ще трябва да предадеш директно от апарата си, защото постобработка не се позволява. Сборният пункт е бар ПЕТЪК, точно в 10.00 сутринта, като паралелно ще тече и детски фотомаратон за малчуганите.

КАК ДА ОТКЛЮЧИМ КРЕАТИВНОСТТА СИ?
СЪБОТА, АУЛАТА НА ВУЗФ, 10.30 ЧАСА

Ако някой знае отговора на горния въпрос, това е неголямата група от добри креативни агенции. Според Saatchi & Saatchi България училището е първата черна дупка, която мачка креативността ни. Независимо дали ще се съгласиш с това или не, едно е сигурно – лекторите имат какво да ни разкажат за това, как да развием творческото си мислене и да го използваме, за да създаваме работещи рекламни кампании. Гост-лектори ще бъдат Бари Бранд (англ. език), дългогодишен творчески директор в няколко офиса на Saatchi & Saatchi в Близкия изток и Европа, и Милин Джалалиев, управител "Комуникации" в Publicis One.Втората част на деня е за практически уъркшопи. Входът е свободен, само трябва да се регистрираш тук.

ЛЕТЕН ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В IKEA
НЕДЕЛЯ, IKEA, 11.00 ЧАСА

Ако не те е страх да отскочиш до Околовръстното за кило съвършени розови домати, новата инициатива на IKEA е само за теб. Всяка юнска неделя там ще откриеш фермерски пазар за чиста храна, на който има всичко – от домашно кисело мляко и вкусна лютеничка до плодове от градината и прясно изпечен хляб. Програмата включва още различни кулинарни демонстрации и дегустации, работилници, представяне на козметика и други забавления.

ЧАКАЙ 2017, ЯПОНСКА ПРОЛЕТНА ЧАЙНА СРЕЩА
НЕДЕЛЯ, ПАРК ВОЕННА АКАДЕМИЯ, 14.00 ЧАСА

Важно уточнение, преди да продължим. "Чакай" не е нищо, което изисква твоето стоическо търпение, а в превод означава "Чайна среща". Неделното ни предложение включва японски чай, суши и флейта в парка. Демонстрациите ще бъдат на 3 вида японска чайна церемония, всяка придружена от лекция, угощение с традиционен чай matcha (мача) и японски сладки wagashi (вагаши). Цялото японско преживяване продължава около 3 часа, а подробностите са тук.

Наслади се и на любимите на всички Kloshar Bags.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *