В София през уикенда: 10 – 12 март

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Пролетта не знае какво иска, точно като жените, в чиито месец се намираме. Ние обаче сме сигурни, че я виждаме зад ъгъла, затова правим планове, дори и без нейната благословия, за идващия уикенд. Ето част от тях.

MISH MASH FEST
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 10.00, THE RED HOUSE CENTRE

Деветото издание на Mish Mash Fest е един шарен, усмихнат и пролетен празник на оригиналните идеи, талантливите хора и добрия вкус. Част от замесените са  Vintage Summer Fashion, Lalla by Zori Stoichkova, Raina Kosovska clothing, Handmade by Monkey fiction, VIVASTELLA, Gergana Dzingarova, Космонавт, What A Monstar, Beti hand mades, KrakMe, tin tin, Ma Boutique Sofia, PipiLota, Gancini, Магазин Кьоше, 2Birdies, Albena Djokova, AforAvocado, Miyava, Pesh. Art и още други.

LAMBENT В N8
СЪБОТА, 14.00, N8

Тази събота Lambent и N8 представят необикновено pop up преживяванепредставяне на новата колекция от ръчно изработени килими на българския бранд – “Посоки“. Колекцията включва килими със съвременен дизайн, семпли форми, обединени в обща концепция и подходящи за различни интерирони решения. Посланието на колекцията "Посоки" е "Животът ни отвежда на неочаквани места, а любовта ни отвежда у дома".

MARTEN AT BOOM!
СЪБОТА, 19.30, BOOM BURGERS

По-късно в съботния ден може да минеш на грууви вълна! Marten Roberto ще  гостува в Boom! на "Кърниградска", като селекцията от музика е специално за събитието. По време на микса му всеки ще може да опита неговия специален бургер, вдъхновен от музикалният гений на Prince – бъргърът, който ще продължи да бъде част от менюто до края на март.

WHITE STORK TROPIKALIA IPA
СЪБОТА, 18.00, KANAAL

В събота целия екип на Бял Щърк те кани на тропически пир за сетивата. Под звуците на Niki Phoenix, който е и дизайнер на новата визия, ще можеш да пробваш екзотичен хибискус и опияняваща експлозия от тропически аромати, събрани в бутилка с изцяло новата визия на Бял Щърк. Tropikalia IPA е и първата бира на компанията, правена в сътрудничество с холандските титани De Molen.

PANCAKE DAY
НЕДЕЛЯ, 11.00, +ТОВА

И след многопластовата събота, в неделя от 11:00 ч. в уютното пространство на + това, LUbakery и Bric-A-Brac ще съберат почитателите на сладките изкушения и предметите с история от миналия век. Повод за събирането ще е една стара машина “АПП 1“, която след дълга почивка на прашен морски таван отново ще бъде включена, за да направи най-вкусните палачинки по традиционни рецепти от българското Черноморие. Те ще бъдат изпечени, специално за случая и сервирани в красиви винтидж чинии, които ще може да си закупиш. Ще можеш да разгледаш и новата колекция на Bric-A-Brac – сервизи за чай, единични чаши, чинии, метални чайници и други английски находки от началото на миналия век.

Уикенда е идеален и за йога.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *