H.M.S.U. НА 18!

След стотици партита и гости, H.M.S.U. уверено продължава напред с рожден ден и програма за 2017

  • 18.01.2017
  • от редакторите

Hard Music and Sounds United стават пълнолетни и по този повод организират парти за големи - големи фенове, големи музиканти, големи емоции. Родното музикално движение организира рождения ден в две зали в комплекса на студио “Орфей”, което ще представи някои от най-актуалните гости на музикални лейбъли за drum and bass, получили световно признание.

А ние ще се погрижим да не пропуснеш празника, като ти подарим 2 покани за събитието на 21 януари. Чети надолу, за да разбереш как.

За партито е ангажирана и първокачествената аудио-система Funktion-One, препоръчвана от мнозина представители на световния клубен елит. Нейните възможности ще бъдат проверени паралелно в две зали, едната с участието на артисти от екипа на Critical Music, а другата - на Viper Recordings.

В програмата на Critical ще слушаме сетове от супер актуалния продуцент Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието на музикалния гений Current Value. За първи път в София ще имаме удоволствие да чуем и самия Kasra - основател на Critical и добре утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.

В залата с артисти на Viper ще чуем хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение “палави ликуид ролери”. Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще можем да се насладим и на сета на един от най-актуалните продуценти - InsideInfo.

През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече - за времето на своето съществуване организацията е била домакин на стотици гости от световната сцена и почти всички родни ди джеи.

Питаме те: Колко международни артисти са идвали в България по покана на HMSU за тези 18 години?
Имаш три опции: над 150, над 20, над 350?

От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена - L 33. За визуалните инсталации по време на събитието ще се погрижат визионерите от Elektrick.me.

Билети могат да бъдат закупени на цена от 25 лв., а в деня на събитието - на 30 лв. Всички промо ценови категории бяха изчерпани още преди началото на 2017. в мрежата на EVENTIM.bg и избрани магазини. Повече информация тук.

Имаш време да отговориш до петък, 20 януари, когато ще обявим победителя. Дерзай!