В София през уикенда – 26-28 ноември

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

В последния уикенд на ноември се усеща лек предколеден привкус. Арт базарчетата валят като първи сняг, а идеи за подаръци ни дебнат от всеки ъгъл. Ние май ще се възползваме от възможността да вземем нещо специално месец напред, за да избегнем нечовешката лудница през декември. Виж как можеш и ти да го направиш в уикенд селекцията ни по-надолу, в която разнообразяваме шопинга с купонджийска прожекция на реклами и един много як авторски спектакъл.

НОЩТА НА РЕКЛАМОЯДИТЕ
ПЕТЪК, 21.00, ДНК

Нощта на Рекламоядите е няколкочасова купонджийска прожекция на удивителни, интригуващи, шокиращи и смешни реклами, които показват страстта, креативността и трендовете в света на рекламата. За 35 години Нощта на Рекламоядите се е превърнала в задължителното място за среща за фенове и любители на рекламата на петте континента. Събитието е посветено на показването на най-добрите реклами на голям екран от повече от 6 държави в една празнична атмосфера. 36-ото издание на Нощта на Рекламоядите е посветен на планетата Земя. Рекламодателите й отдават почит чрез мощни послания и удивителни изображения. Билети на касите на НДК и www.ticketportal.bg – цена 10лв.

X-MAS BON MARCHE
ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ; GALLERY 2.0

Навън е студено и сиво, а при тях ще е топло, цветно, уютно, вкусно и заразяващо с красота. Очакват те обекти – винтидж и нови, много специална, изненадваща селекция, която ще те зареди с настроение за най-прекрасните празници през декември и запалената свещ за първия адвент. Мини през ул. „6 септември“, за да се насладиш на зимата, погледната отвътре, с горещите емоции, които носи Х-маs BON MARCHÉ.

ARTIST
СЪБОТА, 19.00, ТЕАТРАЛНА РАБОТИЛНИЦА „СФУМАТО“

ARTisT е спектакъл за невидимото. ARTisT е покана за гримьорната, покана за нашия ум, за нашето своеобразно оправдание защо сме такива. Едно представление, което ще те накара да слушаш и да говориш едновременно, да скочиш от ръба с единствената цел да полетиш, макар и да знаеш, че падаш и рано или късно ще те заболи, но ще се изправиш и ще скочиш пак. Едно представление, което ще те накара да поканиш хората и в твоята гримьорна, зад твоята завеса, без да те е страх

ПРЕДКОЛЕДЕН БАЗАР НА ИЗКУСТВАТА
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ; GRAND HOTEL SOFIA

Koлeднитe бaзapи в Coфия зaпoчнaxa дa изпъcтpят ĸyлтypнaтa пpoгpaмa oщe oт нoeмвpи. Зa вcичĸи, ĸoитo oбичaт ĸoлeднo-нoвoгoдишния дyx и aтмocфepa, пpeдкoлeдният бaзap нa изĸycтвaтa щe дoнece пpиятнo вълнeниe. 55 автори на бижута, аксесоари, декорация, дрехи, книги, чанти, свещи, играчки, коледна украса и др. се събират под покрива на Grand Hotel Sofia, за да изпреварят всички помисли за коледни подаръци.

ЗИМНО ПАЗАРЧЕ
НЕДЕЛЯ, 15.00, SWITCH

И ако ти е писнало от крафт бижутери и хендмейд нещица и вече искаш да изтупаш прахта от дъската, то в неделя можеш да се пуснеш по склона на доброто настроение и да спреш в Switch, където среща си правят любителите на зимните спортове. Идеята е проста – неделно събиране, на което ще може да продадеш старата си ски екипировка или да я размениш за нещо друго, което ти хване окото. На място ще има 20 щанда, на които да разположиш снежните си вещи, както и много сладки приказки, греяно винце, чай, музика за душата и домашно приготвени сладкиши. Сега имаш възможност да разчистиш всичките си тайници за нови играчки, а със старите да зарадваш някоя друга екстремна душа!

Ако нито едно от тези не е твоето, то ето накъде може да те отвее вятъра

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *