Супермодели в действие

Италианската компания Pirelli навършва 50 и празнува юбилея с подобаваща сесия

  • 15.08.2013
  • от Поли Николова

Miranda Kerr, Helena Christensen, Isabeli Fontana и Alessandra Ambrosio са само част от звездния моделски състав за снимките на Pirelli. Календарът за 2014 година ще излезе на бял свят през ноември, а засега това, с което се задоволяваме е един доста добър и съблазняващ тийзър. Няколко снимки, както и backstage видео бяха качени в интернет от части на екипа. За заснемането на календара са отговорни Patrick Demarchelier и Peter Lindbergh, а локацията е Ню Йорк.

Пирели

Класическото черно-бяло решение за груповата снимка на световноизвестните модели се движи по ръба, където или се проваляш или успяваш, и в двата случая главоломно. Няма нужда да гадаем в коя графа спада сесията за Pirelli. А когато са намесени италианци, няма съмнение, че стилът и естетиката ще властват навсякъде.


Миналогодишният календар бе дело на Steve McCurry, също доста успешен фотограф, станал известен с портретната снимка на зеленоокатото афганистанско момиче за корицата на National Geographic през 1985 година. Сред имената, работили за италианската компания се нареждат Karl Lagerfeld и Mario Sorrenti.

Пирели

А прочете ли вече статията ни за актуалните модели на Victoria's Secret?