СЪБИТИЯТА С ВХОД СВОБОДЕН ПРЕЗ ЮНИ

Летни нощи и дни

0 коментара Сподели:

Лятото започва с не едно и две интересни събития. Ако искаш да отидеш на повече места, но без да се охарчваш, чети тук:

Безплатни лекции за съвременно изкуство

 

Нов български университет ти предоставя възможността да се запознаеш по-подробно със съвременните тенденция и модерното изкуство със серия от безплатни лекции.

На 25 юни предстои темата „Най-добрите български съвременни автори и произведения. С какво се отличаваме и какво можем да предложим на света на изкуството?“.

Уроци по танци

За да загрееш за дългите летни нощи по плажните барове, не е лошо да потренираш отрано. Ако искаш да се поучиш от специалистите в танца, пробвай това:

В Mantis Dance Studio ще имаш възможност да тренираш всеки петък, събота и неделя различни стилове и така до края на юли!

Във Flava House пък ти предлагат една безплатна тренировка по popping на 12 юни. Условията са да имаш голямо желание и да си абсолютно отдаден, а също да дадеш поне минимален шанс на това да бъдеш въведен в прекрасния свят на фънки звуците.

 

Италианско кино

До 6 юни! Фестивалът на италианското кино ще те запознае с най-новото от най-хубавото в съвременното италианско кино. Филмите са с вход свободен в кино „Одеон“.

Концерти, 4 и 5 юни, 18 юни

 „Цвете за Гошо“ е ежегодно рок събитие, с което се отбелязва паметта на легендарния музикант Георги Минчев. Концертът „Цвете за Гошо“ ще бъде на 4 и 5 юни на поляната в Южен парк.

Голямото събитие за това лято пък е концертът на Zaz и Nouvelle Vague в Благоевград.

Медитация

Ако усещаш, че нещо ти тежи и искаш да се освободиш от стреса и напрежението, то медитацията е най-добрият начин да го направиш. Центърът за психологично консултиране „Марта Демирева“ предлага тази възможност с безплатната медитация „Освободи се от товара“ на 3 юни.

Фотография

Юни е месецът на фотографията, а ти можеш да го отбележиш, посещавайки някоя от многото изложби с вход свободен. Събитията са из почти всички софийски галерии.

Социално

Ако освен културния си живот искаш да обогатиш и социалните си контакти, можеш да се ориентираш към Докторската градина всеки петък вечер до края на лятото. Там в шеги и закачки ще приключва работната седмица, а организаторите на събитието Аперитиво, ще се грижат да не липсва музика, храна и напитки и разнообразни игри.

ВИЖ КОЙ КАК СЕ ЗАБАВЛЯВА МЕЖДУ 20 И 30

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *