When you wonder what to wear – Открадни си идея

Протяжно събуждане, скорострелен душ, силно кафе и вечната сутрешна дилема: "Какво да облека?"

0 коментара Сподели:

Ели Цонова, Tate

Протяжно събуждане, скорострелен душ, силно кафе и вечната дилема: „Какво да облека?“. Въпросът на въпросите, който ако имаше визуален еквивалент, щеше доста да прилича на творба на Микеланджело Пистолето. Емблематичната скулптора на италианеца „Венера в дрипи“ е смайващо реалистична картина на това, което се случва рано сутрин на жените и се оказва точната доза вдъхновение, нужна на Ирина Денева, за да се осмели да създаде първия си моден блог.

Дава му името When You Wonder What To Wear и го превръща в място, на което стилът е въпрос на гледна точка, но не задължително нейната. Всяка седмица русокоската, която сигурно си засичал да нищи тенденции и дава стайлинг съвети в „Преди обед“, ще отваря гардеробите на различни герои, прилежно ще преглежда и документира дрехите им и смело ще ти ги показва, предизвиквайки те да си „откраднеш идея“, при това без да те е срам.

Провокация за въображението ще са визиите както на добре познати лица с изрядно фешън ренoме, така и на напълно непознати градски момичета с ярко изразен усет към модата, които обичат да експериментират с цветове, форми и кройки, провокират реакции на улицата и създават неочаквано добри комбинации върху себе си.

На нас това ни звучи като сигурен канал за нови и различни идеи, за лек ъпгрейд на стила и/ или за по-лесни сутрини. Блогът официално стартира живота си от днес, така че разцъкай го с кафето утре, за да видиш първите му герои.

ОЩЕ СЪВРЕМЕНЕН БЪЛГАРСКИ МОДЕН ДИЗАЙН, ЗА КОЙТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *