WHEN YOU WONDER WHAT TO WEAR - ОТКРАДНИ СИ ИДЕЯ

Протяжно събуждане, скорострелен душ, силно кафе и вечната сутрешна дилема: "Какво да облека?"

  • 26.05.2016
  • от Плами Максимова
  • снимки: Ели Цонова, Tate

Протяжно събуждане, скорострелен душ, силно кафе и вечната дилема: "Какво да облека?". Въпросът на въпросите, който ако имаше визуален еквивалент, щеше доста да прилича на творба на Микеланджело Пистолето. Емблематичната скулптора на италианеца "Венера в дрипи" е смайващо реалистична картина на това, което се случва рано сутрин на жените и се оказва точната доза вдъхновение, нужна на Ирина Денева, за да се осмели да създаде първия си моден блог.

Дава му името When You Wonder What To Wear и го превръща в място, на което стилът е въпрос на гледна точка, но не задължително нейната. Всяка седмица русокоската, която сигурно си засичал да нищи тенденции и дава стайлинг съвети в "Преди обед", ще отваря гардеробите на различни герои, прилежно ще преглежда и документира дрехите им и смело ще ти ги показва, предизвиквайки те да си "откраднеш идея", при това без да те е срам.

Провокация за въображението ще са визиите както на добре познати лица с изрядно фешън ренoме, така и на напълно непознати градски момичета с ярко изразен усет към модата, които обичат да експериментират с цветове, форми и кройки, провокират реакции на улицата и създават неочаквано добри комбинации върху себе си.

На нас това ни звучи като сигурен канал за нови и различни идеи, за лек ъпгрейд на стила и/ или за по-лесни сутрини. Блогът официално стартира живота си от днес, така че разцъкай го с кафето утре, за да видиш първите му герои.

ОЩЕ СЪВРЕМЕНЕН БЪЛГАРСКИ МОДЕН ДИЗАЙН, ЗА КОЙТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ