НОВ ТЕХНО СТАНДАРТ OT METROPOLIS

Kink и Ben Klock с първи успешен полет на Sonic Voyager

0 коментара Сподели:

Metropolis & Ivandov

Когато 2000 души танцуват в завода без да спират до 9 часа сутринта това не е случайност – това е Metropolis!

Sonic Voyager потегли с танцувални леки вибрации от Ziggy и продължи с вдигащ хард техно сет на Roboloco. Качването на Kink зад пулта доказа за пореден път защо точно той е номер 1 Live DJ в света. Експериментите му в музиката отвориха всичките ни сетива, а качването на Рейчъл Роу на сцената, допълнително наелектризира сетивата с прекрасни и нежни вокали. Изключително електронен и модерен в свиренето си Страхил не ни остави безучастни към музиката му и същевременно успя леко и постепенно да подготви почвата за това, което предстоеше.

Момчето чудо Бен Клок се качи на сцената около 3.00 и тогава нещата излязоха извън контрол. „Няма такова техно, няма такова парти“ – беше рефренът на танцувалния ритъм, който акомпанираше иновативните, футуристични и колоритни звуци на гения. Той експериментираше с всяка частица на звуковата вълна, създавайки грубо първокласно техно за истински ценители. Емоциите обаче бяха най-разнообразни – от чиста радост и добро настроение, до изненадата с  When Doves Cry на Prince в оригинал, която дълбоко разчувства всички присъстващи.

Синергията му с танцуващите в завода беше толкова силна, че той не слезе от пулта близо 6 часа, оставайки очарован от сериозността на събитието, на което беше попаднал.

След 20 години на сцената Metropolis отново задават параметрите за добро парти. Защото с началото на Sonic Voyager техното у нас определено е с чисто нов стандарт!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *