В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА 5-7 ФЕВРУАРИ

Виж какви да ги вършиш в София през уикенда

0 коментара Сподели:

По добра стара традиция съботно-неделните дни през зимата обичаме да прекарваме добре увити като бурито и без кой знае какъв план за дейности извън зоната на комфорта, която в случая има рамките на дома. И ако все пак ти трябва стимул да подадеш нос извън касата на входната врата, ние подбрахме седмичните кандидати за твоето внимание в светлите часове на денонощието.

CINEMAh
ПЕТЪК, ДОМ НА КИНОТО, 19:00 ЧАСА

Този петък е запазен за осемдесетарска музика и кунг фу – краудфъндинг феномена „Kung Fury”, последван от класиката „The Street Fighter“. Това ще се случи в рамките на чисто новия проект CINEMAh, където срещу скромните 6 лв. получаваш 2 филма, 1 шот и в случая дори червена кърпа-бандана като на Кунг Фюри.

ЩО Е ТО ФЛОРАЛНА ГАСТРОНОМИЯ
СЪБОТА, COKITCHEN (УЛ. ЧЕРКОВНА 38), 16:00 ЧАСА

Ако свързваш цветята основно с рождения си ден и виновните опити на гаджето ти да замаже положението, тотално си в грешка. Цветята са си намерили място при храната, върху храната, в храната. Как е станало това, ще разбереш тази събота в CoKitchen, където Ина и Роси от Rosey’s mark ще те убедят, че е вкусно и полезно. През последните три години те разработват серия хранителни продукти на базата на българската маслодайна роза, като в момента предлагат сладко, чай и шоколад. Шоколадът е първият на пазара с розово масло и можеш да го опиташ в три разновидности – черен, бял и млечен.


RUSH SALE: BUY NOW OR CRY LATER
СЪБОТА, RUSH, 11:00-20:00

Любимците ни от RUSH за пореден път спретват събитие, което сме си очертали с голямо кръгче в календара. Тази събота ни посрещат с вино, приказки и 50% намаление на всички дрешки (и дамски, и мъжки) в магазина. От опит знаем, че е добре да наминеш рано, за да се радваш на повече избор, така че пий съботното кафе и бягай към ул. „Раковски“ 156.

COSMOS MISSION: CODE GIRL
НЕДЕЛЯ, COSMOS COWORKING CAMP, 17:30

Представи си мисия в Космоса с любими хора и бира. Да, НАСА може и да не ги правят такива, но нашите хора от Cosmos Coworking Camp добре знаят как е редно да прекараме късния неделен следобед. Вече споменатите предпоставки за добро преживяване са придружени и от прожекция на филма CodeGirl (за трейлъра цъкни тук . Входът е свободен, а ивентът обещава да е начало на неделна традиция.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА „МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ПАНИЧЕСКАТА АТАКА“
НЕДЕЛЯ, INK. BAR 18:00 ЧАСА

Неделната вечер можеш да запазиш за една сериозна и важна тема. Ванеса Виденова представя книгата си „Моята приятелка паническата атака“, в която описва едно от „най-ужасните състояния на тялото и ума, което човек може да познава“, и своя начин да се справи с тях. Авторката нарича книгата си джобен наръчник по оцеляване и помага да се намерят отговори на въпроси, като „защо се случва“,“какво показва“ и „как да спре да се появява в живота ми“, с ясната идея, че универсална формула няма. Книгата ще може да се закупи на място, а по-късно ще се разпространява и в сайта на Ванеса.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *