БЕЗ ДЪРВЕСИНА МОЖЕШ, БЕЗ ДЪРВЕТА – НЕ

Гласувай за снимка, спаси дърво, спечели фотоапарат

0 коментара Сподели:

Нонстоп ти се говори, че трябва да промениш начина си на живот, ако искаш внуците ти да видят природата такава, каквато е днес. Да, ама повечето еко френдли алтернативи си остават само на теория, тъй като всеки е на принципа, че „една птичка пролет не прави“.

Новата инициатива на ЧЕЗ обаче грабна вниманието ни, тъй като изисква от нас нещо простичко за изпълнение, но ефективно. Не, няма да те убеждаваме да продадеш колата си и да се движиш само с колело, а просто да се откажеш от хартиената си фактура за ток.

"ЧЕЗ Електро България“ АД организира фотоконкурс на тема "Не позволявайте дърветата да станат дървесина" и те кани да подкрепиш не само тяхната кауза, но и талантливи фотографи, които са решили да се включат в конкурса. Награди ще има и за авторите на снимките, и за гласуващите, така че дерзай! Единственото условие, за да дадеш гласа си, е да се регистрираш за електронна фактура към ЧЕЗ.

Дърветата пречистват въздуха, който дишаш, без да мрънкат, че нямат време за това. Върни жеста и отдели няколко минути да попълниш онлайн формата, за да почнеш да получаваш сметките си на електронен носител. Можеш да спечелиш фотоапарат, а току-виж на някоя от снимките присъства спасено от теб дърво.

Тук ще намериш информация за срокове, изисквания за участие и, разбира се, награди…

И докато сме те хванали на добротворческа вълна, виж как можеш да станеш учител по обич.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *