ТОП ТРЕНДОВЕ В ПЛАЖНАТА МОДА

Антония Йорданова подрежда топ трендовете в плажната мода

0 коментара Сподели:

BONJOUR! CA VA?
Това е ретро шик тенденцията, която показва отношение към модата, но със сигурност повелява да жертвате равномерния тен за сметка на впечатляващ стайлинг. С широкопола шапка и чаша шампанско в ръка  бреговете на Южна Франция се превръщат в задължителна дестинация това лято.
Бански Prelude от BULBEL, 202.50 лв., шапка Le Comptoir de la Plage от BULBEL, 39.90 лв., обеци от SIX, 10 лв.
 


АФРО МОТИВИ
Трайбъл мотиви си кореспондират със секси кройки и смели аксесоари, за да изкушат най-смелите момичета. Цветни мъниста, кожени сандали и парео с ресни ще ви превърнат в етно кралицата на плажа.
Бански DSQUARED2 от SEVEN SECONDS, 600 лв., огърлица SIX, 30 лв.

СПОРТЪТ КАТО ВДЪХНОВЕНИЕ
Влиянието на 90-те и спортните заемки ще бъдат осезаеми не само в градската мода, но и край морето, а целият бански е предпочитан и при този тренд. Задължителният аксесоар е козирка.
Бански WILDFOX от COLLECTIVE, 325 лв., гривна SIX (голяма), 15 лв., сет от три гривни SIX, 13 лв., козирка от личния архив на стилиста
 


РОМАНТИЧНО
Флоралните мотиви са щедро пръснати и по банските. Свеж акцент върху тъмен фон, те могат да бъдат допълнени и от гол гръб, покрит с връзки, подобни на детайл от корсет.
Бански JUICY COUTURE, 299 лв., цвете от личния архив на стилиста

КЛАСИКА
Точките винаги изглеждат шик – за някои са избор без риск, за други любим мотив, а те просто са вечната класика, която има своя прочит и това лято. Трудно ще сгрешите, с каквото и да допълните този сет.
Шапка от SEVEN SECONDS, 25.90 лв., бански ESPRIT от BULBEL, 117.60 лв., чанта TED BAKER от COLLECTIVE, 89 лв.
 


НЕСТАНДАРТНО РЕШЕНИЕ
Навлизаме в сезона на принтовете – някои от тях са портрети на хора, други изобразяват цели пейзажи. Сигурно, за да изберете това предизвикателство вече сте наясно, че ще бъдете необичайно облечени на плажа.
Шапка Le Comptoir de la Plage от BULBEL, 39.90 лв., бански PRELUDE от BULBEL, 219.90 лв.

СИМЕТРИЯ
Стилизираните мотиви, подредени в съвършена симетрия изглеждат наистина впечатляващо! А като добавим и подходящ дизайн при кройката на модела, имате истинско бижу за ваканцията.
Обеци SIX, 13 лв., бански JOLIDON от BULBEL, 119.90 лв., клъч FOLLI FOLLIE, 55 лв.
 


ПРАКТИЧНО
Веднъж харесали модела, можете с една покупка да си подарите два броя бански – единият на нежни пеперудки, другият в наситено синьо. С този избор със сигурност „работите“ за добър тен.
Бански WILDFOX от COLLECTIVE, 239 лв. за горнище и 225 лв. за долнище

ВИНТИДЖ
Спомените от средата на миналия век са прекрасно вдъхновение, но само за ценители. Нестандартното цветово решение в пастелната гама ще контрастира прекрасно на слънчевия загар, а богатата текстура на горнището изглежда впечатляващо.
Бански PRELUDE от BULBEL, 173.90 лв., шапка от личния архив на стилиста
 


В БЛЯСЪК
За всички, които обичат да се потапят в разкош и най-оскъдните бански могат да обединят в едно принт, бляскави акценти и златни детайли. Веднъж потопили се в това изобилие, можете да довършите стайлинга с пищни аксесоари в същия стил.
Бански JUICY COUTURE, 205 лв. за долнище и 145 лв. за долнище

ПОЧТИ НЕВИННО
Ако много искате да изглеждате по момичешки сладка, идеите в „бебешки“ цветове също са сред водещите тенденции. Като добавим малко панделки и къдрички можете да оформите един измамно непорочен имидж.
Слънчеви очила SUNSKI от COLLECTIVE, 155 лв., обеци SIX, 15 лв., бански VERSACE от SEVEN SECONDS, 560 лв., чанта FOLLI FOLLIE, 375 лв., гривни FOLLI FOLLIE, 155 лв. и 165 лв.

фотография: Диляна Флорентин
стайлинг: Антония Йорданова
асистент фотограф: Вергиния Янчева
грим и коса: Алина Манова
модели: Йоанна, Надежда и Християна @ Ivet Fashion

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *