Моделът Nike Pegasus 41 полага нови стандарти в бягането

Виж защо новият модел на Nikе се превърна в задължителната спортна обувка, която искаме да имаме в гардероба си

0 коментара Сподели:

На 20 октомври Nike/Sporttime България събра ентусиасти и професионални атлети

на специално събитие в парка на резиденция „Врана“, което отбеляза премиерата на най-новия модел обувки Nike Pegasus 41. В историческата резиденция „Врана“ в покрайнините на София над 40 участници, включително инфлуенсъри, аматьори и професионални спортисти, се събраха, за да тестват обувката в реални условия на бягане.

Един от ключовите моменти на събитието беше включването на 30 бегачи от Running Club Sofia, които имаха възможността да изпитат новия модел на специално подготвен маршрут в царския парк. Избраната локация с естествените си алеи и зеленина създаде идеални условия за тестване на възможностите на

Nike Pegasus 41 – обувка, създадена да отговори на нуждите на активно спортуващите хора, независимо от нивото им на подготовка.

Nike Pegasus 41 е разработен с междинна подметка от пяна по цялата дължина, направена от ReactX пяна, която повишава устойчивостта на обувката и удължава нейната отзивчивост.

Пяната ReactX в Pegasus 41 осигурява 13 процента възвръщаемост на енергията и е проектирана да намали въглеродния си отпечатък в чифт междинни подметки с най-малко 43%

поради намалената енергия на производствения процес в сравнение с предишната пяна Nike React. Обувките предлагат максимален комфорт и стабилност, които позволяват на бегачите да постигат по-добри резултати дори при дълги и интензивни тренировки. Тази комбинация от иновации и технология е ключова за философията на Nike – насърчаване на активния начин на живот и постоянен стремеж към самоусъвършенстване.

По време на събитието Карин Околие – посланичка на Nike и професионална атлетка, сподели своя опит с модела и даде практически съвети на участниците как да подобрят бягането си чрез правилния избор на обувки и техника.

Това подчерта желанието на Nike да подкрепя хората, които търсят постоянен прогрес в спортните си занимания.

Nike Pegasus 41 не е просто нов модел маратонки – той е отражение на ангажимента на марката към иновациите и непрекъснатата подкрепа на активния начин на живот. Събитието в резиденция „Врана“ създаде платформа за свързване на хора, които споделят страстта към спорта и движението, независимо дали са любители или професионалисти.

Бягането е в сърцето на това събитие, а Nike Pegasus 41 доказва, че новите технологии могат значително да подобрят спортните постижения и удоволствието от активния начин на живот, a бягането заедно винаги носи повече енергия.

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *