10 идеи за носене на цветни скъпоценни камъни тази есен

Вдъхновени от колекцията Color Your Nature на нашите приятели от TEILOR - ти разказваме за най-актуалния тренд тази есен

0 коментара Сподели:

Есента е любимият ни сезон!

В него цветове, стил и мода се преплитат в неделим кръговрат, а ние имаме възможност да се развихрим и с нашата визия, и с индивидуалния ни стил. Това е и сезонът с една от най-богатите цветни палитри, които ни зареждат ежедневно с настроение и радост. Освен че е красива и уютна, есента е идеалният момент да обновим гардероба си и да създадем нови тоалети. Сред най-актуалните модни тенденции тази година е включването на цветни скъпоценни камъни в ежедневните тоалети, което ние лично абсолютно обожаваме.

Тази есен международният бранд за луксозни бижута TEILOR представя десет идеи за носене на цветни скъпоценни камъни. Брандът отваря вратата към красотата на цветните скъпоценни камъни и ни дава полезни съвети, за да добавим щипка елегантност и уникалност към сезонните си тоалети. С колекцията Color Your Nature на TEILOR можем да превърнем едноцветния шал, палто или шапка в истински модни находки. В богатото си портфолио Color Your Nature включва разнообразие от брошки, обеци и висулки за колиета, които ефектно разчупват ежедневния стил или допълват елегантните ни парти тоалети. Можете да ги носите по безброй начини – всичко зависи от вашето въображение и желанието ви да изненадвате. А ето и идеите, които ще ни помогнат да сме абсолютни мастъри в този фамозен тренд:

Брошка на ревера

За класическа визия добавете цветна брошка със скъпоценни камъни на ревера на палтото или сакото си. Това е лесен начин да вкарате цветен елемент в есенния ансамбъл, а освен това сме сигурни, че с подходящия аксесоар всички погледи ще са абсолютно приковани към вас.

Брошка върху блуза

По същия начин брошката може да се носи и върху блуза, особено ако е семпла, без голям надпис или принт.

Брошка вместо копче

Изненадващ начин да преобразите семплата си риза, е, като замените едно от традиционните копчета с брошка.

Този нетрадиционен, но стилен подход добавя креативност и стил към вашия офис или ежедневно облекло.

Акцентирайте върху шала си

Добавете нещо неочаквано към шала си, като го украсите с брошка със скъпоценни камъни. Играта на цветове и текстури ще привлече вниманието и ще подчертае модела на шала, правейки есенната ви визия едновременно уютна и елегантна.

Подчертайте чантата или колана си

Използвайте брошка, за да украсите обикновената дамска чанта или колан. Добавянето на цветен скъпоценен камък може моментално да превърне тези обикновени аксесоари в забележителни.

Добавете блясък към пуловерите си

Есента е моментът, в който се носят уютни плетива, брошките са универсален начин да добавите елегантност към любимия си пуловер.

Независимо дали са поставени до яката или на рамото, това е лесен начин да персонализирате тоалета си.

Направете малката си черна рокля уникална

Вечната малка черна рокля винаги може да изглежда още по-привлекателно с цветен елемент, който да се откроява. Цветна брошка, висулка или чифт обеци със скъпоценни камъни веднага ще придадат още повече красота на тази класическа дреха.

Украсете дънките си

Дори най-ежедневното облекло може да изглежда елегантно с подходящия аксесоар. Закачете брошка на джоба на дънките си за неочаквана визия, която балансира семплия вид на дънките с изтънчеността.

Изящни обеци за смела визия

Позволете на ярките нюанси на аметиста да озарят визията ви с изящни обеци като това бижу на TEILOR с розово злато с аметисти. Независимо дали излизате вечерно, или искате да добавите стил към ежедневното си облекло, обеците с цветни скъпоценни камъни са лесен начин да включите красиво бижу в есенния си гардероб.

Висулки със скъпоценни камъни в топли есенни цветове

Топлите, сияйни скъпоценни камъни като цитрин и кехлибар на висулки отразяват същността на есента. Носете ги върху пуловери от дебела плетка или блейзъри с кройка, за да сте в тон с ярките нюанси на сезона.

Colour your nature от TEILOR, е колекцията, която се отличава с портфолио от продукти в ярки цветове. Тя е съчетание от диаманти и полускъпоценни камъни, които създават игра на нюанси, напомняща за празник и красиви спомени. Колекцията е история за природата, за особеностите, които украсяват всеки камък, и за нюансите, които изненадват с всеки лъч отразена светлина.

В същото време това е колекция, в която откриваме енергия и сила, която устоява на изпитанието на времето, колекция за свободата и пътуването във всичките му форми и измерения.

С впечатляващ дизайн и шлифовки, които подчертават цвета на всеки скъпоценен камък, аксесоарите от селекцията Colour your nature се превръщат в задължителна част от всяка колекция бижута.

Work in style: как да допълниш костюма си с бижута

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *