Амбиция, желание или мечта – ето как Red Bull Basement превръща идеите в реалност

Инициативата търси младите иноватори на България – виж защо си заслужава да кандидатстваш

0 коментара Сподели:
Red Bull Basement

Вдъхновението е навсякъде около нас и ни мотивира от идеи да създаваме реални решения.

Вярваме, че няма подходящо време за сбъдване на мечти, затова не чакай Нова година, а намери развитие още сега. 

Бързаме да ти дадем именно такава възможност – споделяме как да направиш летящ старт!

Red Bull Basement се завръща, за да открие ново поколение иноватори – такива, които имат план и са уверени, че осъществяването му ще бъде полезно и важно. Инициативата идва под мотото „Една идея стига, за да направим положителна промяна“ и предлага на младите хора поле за изява, на което да представят иновативни решения с помощта на най-новите технологии, включително изкуствен интелект. 

Ние подкрепяме смислените проекти и ти разказваме защо си заслужава да се впуснеш в предизвикателството!

В Red Bull Basement впечатление прави амбицията! 

Желанието да си отговорен, да променяш, да създаваш са все качества, които младите хора притежават, но им трябва трибуна, от която да ги заявят. Това е моментът, в който личностното развитие само идва при тях, затова, ако си на възраст между 18 и 30 години, не пропускай тази възможност. Ще имаш достъп до ментори, експертни уъркшопи и глобална мрежа от съмишленици, които да ти помагат в пътя към успеха. 

Имаш и доказателство, което допълнително да те нахъса да се впуснеш в предизвикателството –

много участници от минали издания са успели да превърнат идеите си в реални бизнес начинания благодарение на придобитите умения и контакти.

Как да участваш – знаем, че това е въпросът, който вече си задаваш!

Инициативата покрива три фази. Първо е кандидатстването, което вече тече – имаш време да се запишеш до 30 октомври 2024 г. Ако искаш да споделиш преживяването с приятел или близък, който знае и подкрепя твоите идеи, имаме добра новина за теб – можеш да го направиш, формата за участие позволява и екип от двама души. Сподели плановете си онлайн в платфромата на Red Bull Basement – мотивация ще ти дава и фактът, че

българският национален финалист ще пътува до Токио, Япония, за участие в световния финал.

Във вторият етап (от 18 ноември до 1 декември 2024 г.) ще бъдат обявени националните победители. Те ще имат време за развитие, използвайки менторство и ресурси, за да усъвършенстват своите проекти. Накрая остава само да покориш световния финал! Между 2 и 5 декември 2024 г. в Токио финалисти от над 40 държави ще участват в уъркшопи, мрежови срещи с предприемачи и визионери. Големият победител ще спечели триседмичен практически курс в Силиконовата долина в Лос Анджелис, сърцето на технологичния свят, с менторство от водещи фигури в индустрията.

Преди да те изпратим към формата за записване, ти напомняме, че можеш!

Току-виж си спечелил – това означава, че не само мечтата ти ще се е сбъднала, но и идеята ти ще има бъдеще. Освен това ще получаваш поле за изява, обществото ще те види и чуе, ще пътуваш до Страната на изгряващото слънце, че дори ще срещнеш гиганти от технологичния свят, а след това ще можеш и да започнеш разработването и стартирането на стартъп.

Какво чакаш? Кандидатствай!

Епизод 7 на „Питие и битие“ те очаква – на гости ни е изкуството, за него ни разказва Суни Данаджъ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *