Smugglers Swing Club празнува две години

Вдъхновено от лентата “Великият Гетсби”, винтидж събитието отбелязва две години на 19 октомври

0 коментара Сподели:

След три успешни издания на винтидж пинкника в градинката зад централната библиотека това лято, момчетата от The Smugglers Collective продължават да изненадват с партита, посветени изцяло на златните времена от миналото. Този път те имат удоволствието да те поканят отново в своята машина на времето на 19 октомври в столичния клуб Mixtape 5, където ще отбележат две години от създаването на поредицата Smugglers Swing Club.

Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective, Gatsby

Вдъхновено от култовата вече лента “Великият Гестби” на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак, събитието ще пренесе посетителите си директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени. Музикалната селекция отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club – противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика.

Както подобава за едно Гетсби събитие, клубът ще бъде преобразен в пищна бална зала, с изящни полилеи, цветя и art deco елементи. Сцената на клуба и пултът на диджеите от The Smugglers Cоllective, ще се превърнат в екран за специално подготвено 3D mapping светлинно шоу. Спиращите дъха прожекции ще са сред основните акценти в пътуването на времето, наречено Smugglers Swing Club. В традиционния винтидж будоар, всички дами ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. За да увековечат своята метаморфоза, на разположение ще бъде и тематично фотостудио, където всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен, докато танцьорите от Lindyhop.bg демонстрират оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблметичните песни от саунтрака на “Великият Гетсби”.

Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective, Gatsby

Билети за Smugglers Swing Club: Party at Gatsby’s ще се продават единствено на входа на Mixtape 5. Преди 23ч пропуските ще са на цена от 8 лв, след 23ч – 10 лв.

За да загрееш подобаващо за партито, хвърли един поглед на статията ни, посветена на гениалния саундтрак от "Великият Гетсби".

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *