ЯЖ, МОЛИ СЕ И ГЛАСУВАЙ – НОМИНИРАНИТЕ ЧЕРПЯТ

Като за финал на Go Guide Food and Drink Awards 2015 раздваме ваучери за безлатна консумация в заведенията от надпреварата и ти даваме още седмица време за размисъл

0 коментара Сподели:

Към финалната права на гласуването борбата на най-добрите сред добрите е ожесточена.

Лек поглед зад кулисите ни показва, че временните резултати в някои от категориите са доста близки и май ще трябва да гледаме с фотофиниш.

Участниците в Best Burger Place, Best Wine Bars, Best Club, Best Sushi Bar, Best Beer Bar, Best Pizza & Pasta, Best Bistro са се захапали здраво и затова ще им дадем още една седмица време, в която да спечелят малко гласове.  За да получиш пресни впечатления и за да те мотивираме допълнително,

от днес започваме да раздаваме 80-те ваучера на стойност 50 лв. за консумация във всяко от номинираните заведения. Първите 5 късметлии са вече изтеглени.

Да си включат звука на телефона и да си проверяват мейлите, защото ще получат известие от нас къде точно ще хапват и пийват:
Милена Крумова
Елица Николова
Елена Можолич
Vassil Mavrov
Стефан Маркович

На 26 февруари „линиите за гласуване“ на първите Go Food & Drink Awards ще бъдат затворени, след което за нас остава честта да организираме церемония и да обявим печелившите.

Можеш да наклониш везните в полза на твоето място тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *