МЪЖКИ ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯ В ОНЕЗИ ДНИ ОТ МЕСЕЦА

Антропологичното изследване на един мъж за спецификите на женското поведение всяка четвърта седмица

0 коментара Сподели:

Жените – благоуханни цветя в лятна пролетна утрин, които превръщат света в по-красиво място за живеене. По-разнообразно и цветно. Това всеизвестно клише не би могло да се обори лесно дори от цяла колегия мъже под чехъл. И така трябва да бъде,

защото без нежната половина от човешкия род другата половина няма да е нищо друго от тестостеронна ентропия, чийто размер се равнява на броя на изпития алкохол, разделен на количеството мастурбация за единица време.

Без жени мъже няма да има. Обратното също е в сила. Но от гледна точка на повечето мъже има нещо в жените, което е по-неразбираемо дори и от разликата между коралово и пепел от рози. Което е по-взривоопасно дори от обеднен уран, пренасян в каруца по калдъръма между Зверино и Злидол, Врачанско. Говорим за табуто на женското поведение по време на менструация в очите на един мъж.

Този чувствителен за жената период, през който се случват важни физиологични процеси, е абсолютно предизвикателство за логическата мисъл на всяко живо същество. Особено за мъжете. Не става въпрос, че тогава жените са нелогични. А просто че няма достатъчно умни мъже, които да разбият криптографията на поведението им. Ето какво прави впечатление на един мъж без претенции за познания в когнитивната психология:

ТОПЛО-СТУДЕНО

Разходките в температурен асансьор по време на цикъл са често срещано явление при много от женските. Нека не ти прави впечатление, че приятелката ти се кара, защото си отворил прозореца, а на нея й е студено. Особено когато прозорецът е отворен по нейна молба. Нека също не ти прави впечатлениeи това, че след още пет минути ще те навика, че не си проветрил. Тя има право. Дори когато казва, че са й студени краката, но от циците нагоре гори.

УБИВА ЗА СЛАДКО

Когато я засечеш, че яде кисели краставички с бисквитена торта, просто подмини.

Най-много да те налази с точилката. Когато са в особения период, хапват каквото им се яде и най-вече сладко. Не губи надежда, когато ти сподели, че е надебеляла заради теб, защото си купил в неподходящ период две бурканчета нутела на намаление. Просто следващия път, когато пазаруваш, търси намаленията на щанда за бира.

НЕУДОБСТВО И ДИСКОМФОРТ

Недей да я запознаваш с вашите, когато е в цикъл. Подпухналото лице е заплаха за националната й сигурност и никой не бива да я вижда така. Тя казва, че е дебела, грозна и уязвима. Реве на смени. На всичкото отгоре има коремно-чревни спазми, които биха могли да съсипят имиджа й генерално. Недей да спориш, просто приеми всички доводи и не признавай, че не забелязваш нищо такова. Купи тоалетна хартия и мокри кърпички.

ИН-ЯН НАСТРОЕНИЯ

Няма нищо по-последователно от женското поведение в този период. Сега те моли да я разтриеш, защото се чувства отпаднала и уморена от тежкия ден, а след пет минути те прави на пет стотинки, че не ти се ходи на пилатес с нея. Отново – не влизай в конфликт. Подхвърли й нещо сладко и случайно остави отворена заглавната страница на някой сайт за продажба на дамски чанти и обувки на намаление. Моли се да не види, че си уринирал на свалена тоалетна чиния…

ГЪРДИ НА ДРЕВНОГРЪЦКА БОГИНЯ 

Друг път може да не си забелязвал, но гърдите й се превръщат в бюстове на благородието, изсечени от древногръцки скулптор цицоман. Би ги гледал вместо телевизора. Това е едно от малкото неща, за които сме абсолютно ЗА и нямаме нищо против. Стига да не те бие през ръцете, когато ги обследваш с любопитството на осмокласник на зелено училище преди първия си полов акт. Не ги стискай – чувствителни са.

Честата смяна на настроения, хапването на сладко в промишлени количества и цици като любеници са само някои от специалитетите й. Моли се да не видиш цялата програма. И един съвет от мен –

дръж кучетата с дълга козина, китениците и други дългокосмести далеч от себе си, защото всеки един чужд косъм е потенциална блондинка или брюнетка, с която й изневеряваш.

Дори и да не се отделяш от нея, пак ще намери повод да подхвърли, че чукаш други, докато ходиш до магазина за хляб. Това е засега. И помни – не е важно какво казва жена ти, а какво не иска да каже, но е трябвало да се сетиш. Сполай и до скоро.

И ако чуеш тази дума – много внимавай!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *