БЕГЛИЧЕСТВЕНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Преживяване, пълно със смисъл и душа

0 коментара Сподели:

Играеш, твориш, мечтаеш, слушаш музика, опознаваш света и през света – себе си, и някак си неусетно… порастваш. Един ден се събуждаш на 8. Имаш вече много приятели, дори не просто приятели, а общност от хора зад себе си. Имаш обаче и много по-сложна задача от преди: да превърнеш идния август в още по-бегличествено изживяване. Точно това ни очаква на осмия Беглика Фест!

От 25-ти до 29-ти август 2016г. скандинавски вайб ще изпълни въздуха над беглишката гора. Музика, пълна със смисъл и душа – такова е звученето на шведския Markandeya, познат като екс фронтмена на Kultiration.

                                                            

Колко са измеренията на музиката, ще чуем от Man of No Ego – един проект на българския продуцент Димитър Петров. С амбиент и psychill звученето на музиката си, в която вплита и послания на мислители  като Алант Уотсш и Ошо, Man of No Ego ще ни поведе на едно пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.

На Беглика Фест 2016 ще търсим заедно ключове. Заровени, скрити или съвсем очевидни – много са ключовете към човешката природа, и още повече са начините за откриването им. Един от тях ще ни представят от Gene Keys България. Защото в гените ни е заложено много повече, отколкото предполагаме. В гените ни е ключът към щастието ни. И само въпрос на знание е да го завъртим в правилната посока, а тя е различна за всеки един от нас…

За 8 години, откакто съществува, Беглика Фест се превърна в много повече от фестивал с устойчиви принципи. „Беглика“ вече е една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си. Не случайно миналата година след фестивала се появи, абсолютно неформално, фейсбук групата Хората от Беглика. Както и не е случайно, че артистите отдавна припознават Беглика Фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от сърцевината на вдъхновението им.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *