СЕКС КЛИШЕТА НА КИЛОГРАМ

Ако не вярваш във Великденския заек, време е да спреш да вярваш и в това

0 коментара Сподели:

Хората, освен че обичат да правят секс, много обичат и да говорят за него. Затова сега искаме да си поговорим за онези секс митове и легенди, които си чувал поне веднъж в тайфата и които с течение на времето освен по-неверни, стават и по-неприятни за слушане, заради което следва един път завинаги да бъдат развенчани.

Размерът няма значение

Независимо дали говорим за полови органи или за заплата – размерът винаги има значение. Ако не беше така, нямаше да съществува цяла индустрия, посветена на “уголемяването”.

Всекидневно разни любопитни и “алчни” за дължини мъже стават жертва на въпросната индустрия.Но истината е, че можеш да удължиш мъжкото си достойнство с помпа или лекарства точно толкова, колкото и ако пробваш да го направиш със силата на мисълта. За успокоение на не-толкова-надарените-мачовци идва фактът, че не всички си падат по огромни инструменти и всеки вид си има почитателки.

Ако някоя дама най-благоразумно ви е убеждавала в това секс клише – излъгала ви е (най-вече за да не нарани мъжкото ви его), а истината е, че вие не сте бил нейният любим размер (било то малък или голям).

Ако пръстите на ръцете/носа или не-знам-си-какво-друго е дълго, значи и членът му е такъв

Този мит за размера като цяло си е чисто женски. Представям си как  е възниквал по време на някоя “събота с момичетата”, където под градуса на алкохола и безумно кискане група жени са гадаели кой какво богатство крие в панталоните.

Има все пак и мъжки вариант на клишето, който е известен като “под голям камък голяма риба се крие”.

Без значение за кой от двата говорим, в тях няма и грам истина. Да познаеш тази ценна информация, касаеща мъжкото достойнство, по големината на носа или пръстите е толкова вероятно, колкото той да познае формата и аромата на твоето цвете по дължината на миглите ти. Единственият сигурен метод е да се увериш лично, като дотогава тайно си повтаряш колко добро момиче си била цяла година и се надяваш Дядо Коледа да ти е подготвил хубав подарък в гащите му.

Грозничките се раздават повече

Това клише съм го чувала само в мъжка компания, когато инкогнито съм успявала да мина за едно от момчетата. И това е съвсем нормално, защото никога няма да чуете от една жена, че си е легнала с някой, който смята за грозен (дори това да е така).

А свързаността на креватните умения с външния вид ми се струва повече от съмнителна, защото или си добър в леглото и обичаш да се раздаваш, или не.

Най-вероятно митът е измислен от някой хубав мачо, който се е чудил как да оправдае пред себе си и пред другите си приятели мачовци, че си е легнал с някое не-толкова-лъскаво-момиче, и затова е решил да й припише нечовешки способности между чаршафите.

Мъж спал с много жени = Плейбой/Пич/Машина

Жена спала с много мъже = Лека/Шаврантия/К*рва

Освен че това клише е сексистко и изключително обидно, фактът, че то съществува, е доказателство за това, как равноправието на половете е все още мираж. Това да определяш негативно човек (без значение мъж или жена) по това, с колко хора си е лягал, е все едно да ме дамгосаш и посочиш с пръст като долен обувкоман за това, че имам над 50 чифта обувки.

Харесвам обувки и затова си ги купувам. Проблем?! Същото важи и за жените, които имат повече от общоприетите за нормални бройки. Ако обичаш да си доставяш удоволствие и да правиш секс, няма нищо лошо, доколкото си отговорен пред себе си и партньора както физически, така и психически.

В едно модерно общество, каквото твърдим, че сме, не би следвало да се определят за лоши или непорядъчни хора, които обичат да се забавляват и да правят секс с различни партньори. Това е просто въпрос на вкус.

А ако ти си от онези люде, които обичат да сочат с пръст разкрепостените, но тайно изневеряват на половинките си или нямат никакъв успех на секс фронта, бъди сигурен, че проблемът не е в другите, а в твоя телевизор.

АКО СЕ КЕФИШ НА СЕКС С НЕПОЗНАТИ, ВИЖ ТОВА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *