ПЕТ ПРИЧИНИ ДА ИЗЛИЗАШ С МОМЧЕ, КОЕТО ПУШИ ТРЕВА

Пълна отживелица е това, че хората, които пушат трева са мърляви, мързеливи и безцелни същества

0 коментара Сподели:

Пълна отживелица е това, че хората, които пушат трева са мърляви, мързеливи и безцелни същества, чиято единствена мисъл за деня е да се напушат. Не че няма такива, разбира се, но те са точно толкова маниакално-пристрастени към джойнта, колкото и истинските алкохолици към алкохола и закоравелите пушачи към цигарите. В умерената употреба е истината и, о, Мари Хуано, точно за тази ще си говорим днес.

И понеже вече бяха изтъкнати петте причини да излизаш с момиче, което пуши трева, ето и моята гледна точка за това – защо момчетата, които пафкат са по-добри от останалите:

ТОЙ СЛУША ХУБАВА МУЗИКА

Ако решиш да дадеш шанс на онзи колега с блесналите очички, то можеш да си сигурна, че ако не друго, то поне плейлистът му е пълен с изненади.  Той обича да разпуска на джаз или  чилаут, танцува умело на хип-хоп, дръм или хаус, и почти е сигурно, че не е от онези субекти, които са минали от тъмната страна на Планета-та.

ОБЩУВА СИ С ПРИЯТЕЛКИТЕ ВИ


 

Тревата не създава аутсайдери. Няма да сгреша, ако дам пример, че всъщност телевизията създава най-много, най-големи и все по-качествени аутсайдери, които по нищо не могат да бъдат сравнявани с участниците в тревопушеното. Твоят човек пафка, винаги е засмян и лесно се движи нагоре по социалната стълбица. Бързо разчупва ледовете с непознати, а приятелките ти, в общия случай го харесват, защото си мислят, че и той тях.

ДОБЪР Е С РЪЦЕТЕ СИ

Само като го гледаш как свива и може да ти стане ясно колко точно е сръчен той. С една, с две ръце, а после и с този език, който финализира процеса… едва ли има нужда да давам повече ключови думи на фантазията ти, за да се сетиш какво имам предвид.

НЕ ИЗНЕВЕРЯВА

…или поне шансът да се напие до безпаметност и да прибере вкъщи онази мацка от бара е значително по-малък. Ако твоят човек предпочита да пуши вместо да пие, то със сигурност няма да става жертва на необмислените си постъпки, вследствие на алкохолно опиянение.

ОБИЧА ХРАНАТА

Нищо не може да накара една жена да се почувства по-неудобно от това, ако половинката й има по-малко апетит от нея. Ако и ти си винаги гладна като мен, то ще разбереш за какво ти говоря. С мъжът, който пуши трева няма да имаш нужда от трикове, магии, заклинания, вълшебни билкови отвари и тайни аромати, за да активираш сетивата му. Просто приготви вкусна храна и заедно й се отдайте.

И БОНУС… ВИНАГИ СЕ СМЕЕ НА ШЕГИТЕ ТИ

Дори и най-голямата тъпотия, която си казала, може да се превърне в  15-минутен пристъп на смях. А какво по-хубаво има от това да можете да се смеете заедно на всичко. Смехът е здраве, казват вещите в областта на психологията и няма причина, поради която да ни им вярваме.

*статията изразява единствено и само личната позиция на автора по темата

ПЕТ ПРИЧИНИ ДА ИЗЛИЗАШ С МОМИЧЕ, КОЕТО ПУШИ ТРЕВА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *