МАГИЯТА Е РЕАЛНОСТ… ВСЪЩНОСТ

В началото на юли Magic те предизвика да пуснеш на свобода звяра в себе си

0 коментара Сподели:

В началото на юли Magic представи двата нови вкуса в портфолиото си – Magic Double Chocolate и Magic Double Caramel, и даде началото на лятната кампания #ReleaseTheBeast и голямата игра за 4 бутикови рокли и професионална фотосесия.  На парти в Culture Beat Club пред журналисти, приятели и почитатели на бранда, водещата Александра Богданска презентира уникалните тоалети, създадени от Knapp специално за #ReleaseTheBeast кампанията и анонсира как всеки желаещ може да се включи в голямата игра за спечелването им.

Условието бе желаещите да се снимат пред Стената на славата на Magic, която обиколи четири от големите градове в страната – София, Пловдив, Бургас и Варна.

В края на юли на случаен принцип бяха изтеглени и късметлиите, които получиха бутиков тоалет, създаден специално за тях и по техни размери, а финалът на играта бе увенчан с фотосесия с един от най-добрите модни фотографи у нас – Диляна Флорентин.

Яница Димитрова от Бургас, Натали Маринова от София, Елена Запуникова от Пловдив и Елена Вълчева от София са големите победителки в играта на Magic. След взимане на размери, проби и много вълнение, те получиха своите уникални бутикови рокли от Knapp, с които заснеха забележителна фотосесия с Диляна Флорентин. Дамите се потопиха в атмосферата на звездните фотосесии и усетиха какво е не само да бъдеш под светлините на прожекторите, но и да се чувстваш като истинска звезда и модна икона.

Magic благодари на всички, които взеха участие в лятната #ReleaseTheBeast кампания и се осмелиха да се отдадат на удоволствието и да преследват мечтите си. Двата нови вкуса Double Chocolate и Double Caramel, както и останалите продукти от портфолиото на Algida ще направят лятото по-вкусно, по-весело и най-вече – запомнящо се!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *