Ибиса се мести на Балканите това лято

Кой ще разтърси EXIT фестивала тази година?

0 коментара Сподели:

Миналото лято станахме свидетели на истински „Arenamagedon” от музикалния гладиатор на фестивалите – EXIT. След сет-а и грандиозната сцена тогава, не вярвахме, че има как да видим нещо по-добро. Тази година обаче организаторите ни обещават още по-голямо зрелище!

След като DJ Carl Cox обяви завръщането си на сцената, към него веднага се присъединиха и имена като Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou и много, много други. Този "галактически" екип на най-големите звезди на електронната музика, ще бъде завършен не от кого да е, а от  самия Solomun, чието присъствие е неизменна част от фестивала вече почти десетилетие. Със себе си той води и световноизвестния парти формат от Ибиса – "+1".

Всяка седмица през четиримесечния летен сезон на Ибиса, Solomun лично избира един гост, с който да сподели DJ пулта в клуб  Pacha за цялата нощ. Единствени по рода си, партитата „Solomun +1“ са от най-обсъжданите на "Белия остров".

Диджеят ни пренася в духа на Ибиса и със специалните си гости – техно и хаус дуото – Tale of Us!

На финала на сезона в испанската столица на хауса, Solomun покани именно Tale of Us  за свои специални гости, а много хора определиха този „back2back“ като един от най-добрите на острова. Сега заедно в продължение на 6 часа те са готови да превземат сцената на EXIT и да завършат с гранд финал от двучасов b2b сет!

И ако случайно не сте чували за момчетата от Италия – в момента Tale of Us са на върха на кариерата си. Karm и Mateo успяха да завладеят главоломно клубната сцена с песни като “Another Earth “, "Northern Star" и "Monument". Миналогодишното им участие на фестивала EXIT пък е описвано като едно от най-добрите участия изобщо през последните години. Затова и нямаме търпение да чуем какво са ни подготвили заедно със Solomun!

Нови Сад ще застане на картата на електронната музика, редом до градове от ранга на Маями, Ню Йорк, Париж, Тулум и, разбира се, Ибиза, като дом на фестивала EXIT.

Solomun пък нарича събитието като "един от най-добрите моменти в кариерата си!".

Силната му връзка с EXIT се потвърждава с всяка изминала година, тъй като именно там винаги затвърждава статуса си на един от най-добрите съвременни диджеи. Миналата година той ни вдъхнови с участието си на Арената и тогава след шумни овации, публиката го убеди да продължи със сета за още половин час! А дали тази година "бисът" му ще продължи дори по-дълго предстои да разберем. 

Фестивалът ще се проведе от 4-ти до 7-ми юли 2019-та г. на Петроварадинската крепост в Нови Сад, а както винаги разнообразният състав ще включва имена като The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Solomun, Tale of Us, Tom Walker и още много други звезди от небосклона на алеята на славата на електронната музика. 

Ако и вие искате да избягате от света и да попаднете в галактиката на EDM, ви чакаме на EXIT това лято. Там, където Нови Сад ще се превърне в Ибиса, е място, на което определено искаме да бъдем. Билети за събитието пък можете да откриете на  exitfest.org.

А това е разказ за едно лудо приключение от Танзания до Гърция по вода.

Едно място, което е далеч от града, но близо до душата.

Кои са бюти тайните в града?! Виж ги в нашето видео

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *