Този зад теб не е ли Брус Уилис?

Героите на Куентин Тарантино от „Криминале“ оживяха, а легендарните декори се напълниха с над 400 киномани

0 коментара Сподели:

22 години по-късно легендарното "Криминале" на Тарантино буквално оживя по време на специална Jameson Cult Film Clubпрожекция в арт пространството на ДНК в Националния дворец на културата. В продължение на няколко часа залата се превърна в арена на истинска гангстерска война, а дузина от култовите сцени от лентата бяха разиграни на живо от специален актьорски състав.

Както обещахме, зрелището беше на ниво, а представлението – истински шедьовър. Thumbs upза магьосниците от екипа, които успяха да докарат грим, костюми и жестове досущ като в класиката. Избраните 400, включително и двама късметлии, добре усетили какво се задава и навреме взели участие в нашата игра, получиха специални покани да се разходят из различните локации, пригодени за филма. Сред тях бяха и двойниците на Брус Уилис, Ума Търман, Харви Кайтел и Самюъл Джаксън.

Само най-запалените членове на Jameson Cult Film Clubмогат да опишат какво е да поседиш на червените кожени диванчета  на ресторант "Джак рабит слим", да следиш внимателно за най-употребяваната дума във филма, както и да разбереш какво е скрил легендарният режисьор в куфарчето на Джулс.

Добре познати лица, сред които Стефан А. Щерев, Биляна Петринска, Любен Дилов, Камен Алипиев, Косьо Лунгов, Ясен Зердев, Гери Турийска, Прея, Драгомир Коцев – Шошо и др., също бяха замесени в криминалната възстановка.  А какво ни готвят от клуба, можем само да гадаем. Остава абсолютна тайна кое ще е следващото заглавие в поредицата на Jameson Cult Film Clubпоне през следващите няколко месеца.

Ние винаги сме с едното ухо долепени до работилницата за извънредно яки събития и обещаваме да те държим в течение. А ти не ни изпускай от поглед, за да не изпуснеш и шанса си за специални покани.

Ето и култовите филми, които Александър Сано сподели с нас.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *