Ше го таковам и в студа, ше го таковам

Свръх потентният българин, презадоволен покрай изборите, дъждовното време и съществуването на човешкия вид като цяло

0 коментара Сподели:

Прибирах се от поредния постен спектакъл на арена Vasil Levski stadium. Прекалено много уважавам порното като изкуство, за да го сравнявам с мачовете на националния ни отбор, но асоциацията е неизбежна. По същото време в автобус 280 група младежи с творчески наклонности репетираха за прослушване в Хора на софийските момчета със следния рефрен:

Искате ли блондинки ?
-Не!
Искате ли брюнетки ?
-Не!
– А какво искате тогава?
– Секс със животни! Ооооо секс със животни! (Продължава с мелодията на Guantanamera.)

Може би защото не бях докосвал жена от 3 месеца, но извиках ДА! с пълно гърло още на първия позив. Уви, не знаех, че момчетата питат само принципно, а предлагат нещо съвсем друго.

По-късно вече бях вкъщи и анализирах проблема с един мой близък приятел от Ирландия, който често ми гостува, когато съм в настроение за философски размисли, казвам му на галено PADDY. Сетих се, че друг мой скъп другар от плът и кръв веднъж ми беше казал, че малко содомия през лятото не е навредила никому. Същият човек ми разкри и свои сънища за содомия в Люлин 3, но да не изпадам в подробности, защото има опасност да привлека към себе си съвсем нова аудитория.

Та някъде тогава ме осени идеята, че българинът е такъв голям тъпкач, защото може да го набие на всякакви обекти, били те отдалечени, неодушевени или дори чужди майки.

В този ред на мисли любимата му песен трябва да е Penetrate good times на Kool&The Gang.

Скоро ще дойде пак някой валеж и той ще бъде поредният пронизан от шпагата на българския мачо посредством израза: „Ше го ева и в дъжда ше го ева!“. Само българин може да такова дъжда!

Долу-горе по същото време са и президентските избори. На тях се явяват кандидат-президенти, а те не са точно хора в християнския смисъл на думата. Това ще е повод да го слагаме на цели двойки, абе истинска оргия. Ще се въздържаме от възвратно-постъпателни движения единствено към Пищова, защото той може и да върне, а българинът, колкото обича да го набива, толкова мрази, когато е от другата страна и животът му го набива навътре, все едно прави проби за нефтени сондажи. Чакаме и с братята македонци да стане още някоя невинна провокация и ще им го набием и на тях завалиите, като им пратим Динко. Слава богу, той е способен единствено  на блудства с привеждане в безпомощно състояние и ще се разминем само на срамен косъм от международен скандал с балкански оттенък.

Толкова сме потентни, че обичаме да си го набиваме и сами, когато изпитваме нужда от това. Кристално ясно е и го правим, така че цял свят да разбере. Смехът не е на място, защото смях на гол г** си е живо е***е.

#лафназаем  След уискито се надъхвам и тръгвам по жени. Влизам в любимото си заведение за свалки, бил съм там два пъти и докато още имам смелост, се доближавам до най-близкото момиче и й прошепвам на уше: „Искам да те чукам като животно!“. Като никога се съгласява и се мятаме на такси към къщи. Влизаме в спалнята и 17 секунди по-късно тя вече се е облякла и разочаровано пита: „Нали щеше да ме чукаш като животно бе, катил?“, а аз отговарям: „Е, че заекът какво е, ма?“.

Б.а. Всяка прилика с действителни лица и събития най-вероятно е случайна.

Виж още как да си изкараш боя в България.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *