НАХОДКА: UNICORN.BERLIN

Берлин и сълзи от еднорози в смутито

0 коментара Сподели:

Unicorn.berlin е твоето място, ако си фрийленсър, който пътува много и работи от различни точки (или както е модерно да се наричаш – дигитален номад). Та, в случай че спадаш към тази категория, то със сигурност често изпадаш в ситуация, в която ти се налага да работиш, но не можеш да откриеш правилното място – или интернетът ще е бавен (и то не по българските стандарти), или няма да има контакти до масите, а ти, разбира се, нямаш батерия, а не върви да разпънеш 2 метра кабел през цялото пространство, или кафето и храната ще са пълна трагедия. Ето защо да намериш правилното място, откъдето да отметнеш няколко работни задачи, е повече от находка. 

В Берлин (Mitte) най-добре да се отправиш към Brunnenstrasse 173 (Unicorn. berlin имат и друга, по-голяма, но не толкова удобна локация във Wedding). Отчитаме мястото и като перфектна алтернатива на популярния за целта, но винаги шумен и препълнен St.Oberholz, където няма да видиш човек без лаптопа си. В Unicorn.berlin попадаш в пространство, което е едновременно кафе и коуоркинг. Можеш да работиш определено време от самото кафе (в предната част), но в случай че имаш нужда, можеш да си наемеш и бюро (в задната част) за половин или цял ден, респективно срещу 9 или 15 евро (препоръчваме ти да си  запазиш през апа им).

"Еднорозите" те печелят с чудесно организираното си пространство, големи дървени маси за споделяне и удобни столове, както и със страхотна си храна, като са се посветили да приготвят свежи и здравословни предложения (предимно растителни), без да жертват вкуса или външния вид. Така получаваш всякакви миксове суперхрани, берита, ядки и така нататък, в зависимост от особеностите на диетата ти. Всичко се приготвя с местни, сезонни съставки, а смутитата те оставят с усещането, че си изпил витаминозна бомба.
Unicorn.berlin е на Brunnenstraße 173

Разгледай още една интересна НАХОДКА в Лондон.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *