Джаз, бас и две безплатни покани за теб

Отговори на един въпрос и спечели билети за най-интересното лайв събитие - Drum & Jazz

0 коментара Сподели:

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип събития, които доказаха, че стилове като дръм енд бейс, джаз, класически рок’н’рол, експериментален и IDM звук, български фолклор и др. всъщност могат да се съчетаят доста успешно. Получи се нещо страшно красиво, а H.M.S.U беше домакин на артисти от световна величина като Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Logistics, Metrik, Keeno, BCee, Riya, Carasel, Balkansky Live и това е само част от тази магическа комбинация с единадесет издания в своята история.

Ще бъде епично и държим да го споделим с теб! Голямото готино е на 19 Ноември 2016 в ДНК.

Отговори на въпроса: Коя година е огранизирано първото парти Drum & Jazz.

Изтегленият на случаен принцип късметлия ще бъде включен заедно със своя придружител в специална гест листа. Името му ще обявим в събота.

Теодосий Спасов е един от музикалните великани, част от проекта Drum and Jazz. Спокойно може да се каже, че ако не си го слушал поне веднъж, то значи си "пропуснал лъча светлина в това слънце, наречено музика". В събота ще имаме удоволствието да чуем дебютното участие в София на най-новия му проект InFusion заедно с COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV и Dimitar Bodurov. Ще бъде повече от интересно.

Международното присъствие на събитието, откриваме в лицето на  MC Revelation. Нашият американски гост и представител на добре познатия лейбъл Viking Sound ще бъде на сцена заедно с High Roll.

По време на Drum & Jazz ще можем да се насладим на аудио-визуалниия сет, приготвен от Icicle. Това е един от най-интересните лайв проекти на световната Дръм & Басс сцена и ще предложи звук с проекция в едно. Всичко това ще бъде контролирано от Icicle и навигирано от SP:MC.

Тези и още доста страхотни артисти ще чуеш и видиш в събота, а тук можеш да разгледаш кого още да очакваш с нетърпение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *