Jameson представя: 5 вдъхновяващи филма за ново начало в живота

Нова година, ново начало

0 коментара Сподели:

Сещаш се за всички пъти, в които някой ти е казвал, че няма нищо страшно в това да паднеш, ако после ще се изправиш и продължиш напред. Много хора го казват – малко го показват. Ето защо сме ти подбрали няколко, почти образователни филма за това как се слага ново начало със замах.

BEGIN AGAIN (2013)
ЗАПОЧНИ ОТНОВО

Точно както подсказва заглавието, това е филм, издигащ на пиадестал новото начало, втория шанс в живота. Марк Ръфало е музикален продуцент на дъното на кариерата си, когато съдбата го среща с талантливата, но сърдита на света певица – Кийра Найтли. Общият им проект обръща следващата страница в живота и на двама им.
Трейлърът е тук.

SILVER LINING PLAYBOOK (2012)
НАРЪЧНИК НА ОПТИМИСТА

Понякога животът те прави на луд. Това буквално се случва на героя на Брадли Купър, който приема тежко изневярата на съпругата си. Лекуван от биполярно разстройство и поверен за наглеждане на родителите си той се запознава с овдовялата героиня на Дженифър Лоурънс. Оттам съдбата си знае работата.
Трейлърът е тук.

THELMA & LOUISE (1991)
ТЕЛМА И ЛУИС

Монотонноста на ежедневието кара Телма и Луис да си хванат пътя в търсене на нещо различно. "Лека зополука" тотално обръща ситуацията и те се превръщат в преследвани от закона престъпници. Въпрос на гледна точка е колко добре им се получава новото начало, но както добре знаем – животът крие своите рискове.
Трейлърът е тук.

EAT PRAY LOVE (2010)
ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ

Голямото клише по темата за ново начало.  В търсене на просветление, спокойствие и любов главната героиня обикаля Италия, Индонезия и Индия. И въпреки, че последното звучи като съвършената кулинарна обиколка, тя (не става сто килограма), а открива мъдростта в живота. Ура!
Трейлърът е тук.

UNDER THE TUSCAN SUN (2003)
ПОД НЕБЕТО НА ТОСКАНА

Италия затвърждава позиции си на отлична дестинаци, към която да се насочиш, когато теглиш чертата и копнееш за ново начало. Последното  праща и разведена писателка Франсис в слънчева тосканска вила. Скоро животът тръгват по вино и провалоне, а романтиката е съвсем с италиански привкус.
Трейлърът е тук.

Разгледай кои филма идват през новата година.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *