Филмовите продължения, които едва чакаме 2 част

Нова доза филми, които си заслужава да гледаме

0 коментара Сподели:

През новата година идва време и за нови заглавия в кината. Преди седмици стана ясно кои са филмовите продължения, които феновете най-много очакват през 2017-а, а те са на продукциите „Бързи и яростни“, „Карибски пирати“ и „Междузвездни войни“. Но вижте още заглавия от най-чаканите премиери през тази година.

ЗАРАЗНО ЗЛО: ФИНАЛЪТ(RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER)
27 януари

Най-успешната видео игра, реализирана във филмов франчайз е събрала към момента над 1 милиард долара приходи, но е към края си. След събитията в петата част „Заразно зло: Възмездие“, Алис, в ролята Мила Йовович, е единствената оцеляла от човечеството и ще трябва да премине невредима през немъртвите и мутантите, заразени с Т-вируса на корпорация Ъмбрела. Алис трябва да се върне там, където всичко започна и да се изправи срещу корпорацията, която планира последен ответен удар срещу оцелелите от апоколипсиса. Нови съюзници на главнатa героиня ще се появят, а стари ще се завърнат, за да спасят земята от заразното зло.

ДЖОН УИК 2 (JОHN WICK: CHAPTER 2)
10 февруари

Лошото момче на Холивуд, Киану Рийвс се завръща на голямия екран във втората част на екшън трилъра Джон Уик. Пенсионираният наемен убиец отново ще се замеси с гангстерския клан, за да отмъсти за смъртта на своето куче. В Рим ще видим едни от най-големите престъпници, които се впускат в кървави битки, aглавният актьор ще има нов пртньор и четириног любимец. А какво е един екшън без красиви жени? Затова ще се появи и Руби Роуз, в ролята на Арес.  

ПРИШЪЛЕЦЪТ: ЗАВЕТ (ALIEN: COVENANT)
19май

Режисьорът Ридли Скот продължава историята за извънземните приключения на екипажа от познатия ни кораб. С филма „Прометей“ през 2012 г. режисьорът прави предистория на пришълеца, където във финала на филма той разкрива подробности за извънземното същество. В „Завет“ екипажът на кораба открива планета, която не е колонизирана и членовете решават да я посетят, въоръжени. Но откриват, че не е това, което очакват. Продължението ще разкрие много от тайните, които останаха в Прометей, както и какво се случи с оцелелите от екипажа. Но знаем със сигурност, че ще видим Майкъл Фасбендер.

ВОЙНАТА ЗА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ (WАR FOR THE PLANET OF THE APES)
14 юли

Във фантастичната история за планетата на маймуните човечеството е почти изчезнало и заради вирус е изгубило интелекта си, докато приматите имат доста развит ум. Кой ще надделее в битката между животните и хората? Борбата между тях ще видим в третата част „Войната за планетата на маймуните“, а дали Цезар – водачът на приматите, ще успее да въздейства и да се помири с примитивните човеци и двата рода да живеят в мир или земята ще е само планета на маймуните?

БЛЕЙД РЪНЪР 2049 (BLADE RUNNER 2049)
6 октомври

След 35 години втората част на „Блейд рънър“ се развива в близкото бъдеще, през 2049-а година, когато новият ловец на андроиди Офицер К., в ролята Раян Гоуслинг, разкрива скрита тайна, която може да преобърне представата на човечеството. Но за да разкрие мистерията, той трябва да намери детектива Рик Декард, главният блейд рънър от първата част, чиято роля играе Харисън Форд. През 1982 г. излезе първата част на фантастиката, създадена по романа на Филип К. Дик "Сънуват ли андроидите електрически овце?", която е смятана за една от най-добрите фантастики, правени досега. Точно заради участието на Форд, критиците смятат, че филмът ще разкрие най-голямата мистерия от първата част – а именно андроид или човек е Декард?

А ако случайно  си пропуснал, тук можеш да видиш и първата част.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *