Музика в новo измерениe: Tokyo на Рут Колева

Два свята, които се сливат в блаженство и хармония

0 коментара Сподели:

Диляна Флорентин

Тя вдъхновява с гласа си, кара ни да се осмеляваме с действията си и винаги ни изненадва с музиката си. Тя е Рут Колева, която често разказва това-онова за родните артисти и техните проекти на читателите на Go Guide, и за да е честно, и ние ще ти разкажем това-онова за нейната последна музикална експресия.

Името й е Tokyo. И днес е официалната премиера на видеото в YouTube. То съответно е заснето из улиците на японската столица. В рамките на три дни Рут, режисьорът и камерата се разхождат и преживяват хилядите гледки на това космическо място.

Това е парче, което прелива от чувства и отразява емоционалното състояние на Рут, точно в  този момент от живота й. Името на песента е свързано метафорично с това, какво е градът и какво е нашият вътрешен свят. Two worlds collide – както в една връзка два свята се сливат в блаженство и хармония, така Токио е олицетворение на това, как Изтокът среща Запада, технологията среща традициите, темпото среща спокойствието.

 "You are everything I want" е личното послание на певицата към някой, който, макар и разбил сърцето й, я мотивира да направи нещо толкова добро като тази песен.

Замечтаните вокали те карат да слушаш със сърцето и биват забелязани от британския композитор и продуцент Марк Ронсън и световни медии като Radio 1 Lebanon, BBC, Pitchfork, Purple Melon и kaltblut-magazine.

През следващите месеци Рут я очакват турнета в САЩ и Австралия, но преди да замине отвъд Океана, можеш да я видиш на сцената на Зала 1 на НДК, където заедно със цял симфоничен оркестър ще ни даде възможността да се докоснем до тази най-висша форма на музикално изпълнение. Билети можеш да си купиш от тук!

Още нещо добро за слушане!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *