URBAN SAINTS вече и на книга!

Един от любимите ни градски проекти вдига level

0 коментара Сподели:

По принцип мислим, че няма как да не си се сблъсквал с проекта на талантливия фотограф Стефан Василев URBAN SAINTS. В него Стефан надълго и нашироко снима градски светици на разнообразни места в столицата. Те, освен че имат „ореол“, радват окото и като десет нови метростанции. Преди време ти разказахме за други начинания на нашето момче в един дълъг разговор, а сега пък с радост се връщаме в началото и ти съобщаваме, че предстои URBAN SAINTS да излезе и в книжно издание.

Книгата ще си е чисто колекционерско копие, защото ще съдържа специална селекция от най-впечатляващите градски светици, а Стефан обещава дизайнът и цялостното представяне да е наистина на ниво. Дълго време чакахме този миг и се радваме, че мистър Василев най-после е измислил кога и как да станат нещата. В книжното издание ще видите лица като нашата прекрасна Биляна Славейкова, Рут Колева, Миленита и още много други знайни и незнайни градски феи. Проектът всъщност стартира още през далечната 2012 г., а след това се разви мълниеносно, като нямаше медия, която да не показа красивите фотоси.

Сега, малко преди първа пролет, нивото се вдига и единственото условие е да дадем едно рамо, за да може идеята да стане факт. В момента Стефан търси съмишленици, предприемачи, дългокраки медицински сестри, още красиви дами и някоя и друга морална подкрепа чрез платформата indiegogo* по пътя към пълното щастие с твърди корици. Повече подробности може да научите тук, а ако искате да помогнете за осъществяването на една стара мечта и да порадвате окото – пускайте видеото!

*Indiegogo е платформа за споделено финансиране. Работи на принципа на предварителни поръчки. При достатъчен брой предварителни заявки, наречени backs или pledges, направени през сайта и достигане на първоначално зададената финансова цел, проектът се счита за успешен и след изтичане на зададен предварително срок, проектът преминава към своята реализация. Всеки желаещ потребител избира дали да подкрепи проекта с произволно избрана сума или да избере от предварително зададени като цена и респективно предметна компенсация пакети. При неуспех да бъде достигната зададената финансова цел, при изтичане на зададения срок проектът се счита за неуспешен и всички направени плащания биват възстановени.

Разгледай още няколко свежи фотофрафии от слънчево Мексико през зимата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *