Кой ще грабне Оскар? Познай и спечели супер телевизор

LED TV и ваучери за пазаруване от EMAG очакват позналите победители

0 коментара Сподели:

Раздаването на Оскарите тресе от вълнение целия свят. И въпреки че в момента сме изцяло погълнати от хайпа на призовете, които ние предстои да раздадем в петък, не може да не отбележим и задаващите се награди на Академията.

Да им обърнат подобаващо внимание се заеха колегите от HiComm, които заедно с EMAG.bg. подеха инициативата да наградят онези, които имат нюх за бъдещите носители на статуетката.

Опитай да отгатнеш големите победители на тазгодишните призове за филмово изкуство. В замяна приятелите ни от EMAG не връчват Оскари, а телевизор и ваучери. Гласувай тук!

Избрали сме 14 от общо 25-те категории, в които ще се съревновават лентите. Гласувайки за евентуалните „първи“, автоматично участваш в томболата ни за десетте ваучера от EMAG. За голямата ни награда – телевизор Samsung 40K5502, ще трябва и да познаеш поне 3 от финалните победители.

Тествай познанията  си на тема кино или по-скоро ясновидските си такива до 26-ти февруари. Точно тогава, час преди да започне церемонията, гласуването свършва. Ще изгледаме обявяването на най-добрите, и започваме да раздаваме не статуетки, а награди.

Виж повече за номинираните филми тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *