PAESANO Gourmet Pizza – втора локация за пионерите в гурме пицата!
Go Interview: Безкомпромисни съставки, приятелско отношение и съвременна технология – за идеята, успеха и целите говорят Петър Желев и Борис Желев
Пицата е наша отдавнашна страст и сме сигурни, че няма човек, който да не я обожава. Ето защо си признаваме, че изискванията ни за перфектна пица са наистина високи – правилните съставки, майсторското тесто, точната температура и щипката любов, от която се нуждае, за да е фамозна.
Когато говорим за експерти в пица света, няма как да не те срещнем с Петър Желев и Борис Желев –
хората, които стоят зад PAESANO Gourmet Pizza. От 2005 г. двамата развиват бизнеси, свързани с ресторанти и хотели в България, като първият им ресторантски бранд е все още успешен в Бургас с три локации и 20-годишна история. Откакто PAESANO акостира в София, само за година вече е с цели две локации – в жк „Лозенец“ на бул. „Арсеналски“ 81 и на ул. „Ангел Кънчев“ 11.
PAESANO не е плод на импулс, а идея, обмисляна доста преди да бъде факт –
споделят с нас собствениците. Бизнесът е семеен, като в него работят над 150 души в Бургас и София, в три компании и три бранда. PAESANO e пицарията точно каквато трябва да бъде – винаги най-добрите съставки. Винаги! Пица с отличителен външен вид и впечатляващ вкус. Приветливо и усмихнато обслужване, без излишен строг етикет. Съвременен интериор, топъл, уютен, празничен. Визията на Петър и Борис е да развиват PAESANO, като в същото време запазят уникалния дух на всяка локация и всеки екип и им дадат поле да изразят себе си, без да прекрачват основните ценности на бранда – безкомпромисни съставки, приятелско отношение и съвременна технология. Виж какво още споделиха Петър и Борис, които стоят зад един от изключително успешните брандове за пица у нас – PAESANO.
Здравейте! За нас е огромно удоволствие, че можем да си поговорим за PAESANO Gourmet Pizza. Но кажете ни първо кои са основните неща,
които отличават PAESANO от други места за пица в града?
PAESANO е смела заявка за пицата в съвременния свят. Пицата е почти еднаква навсякъде в София – по-малка или по-голяма, по-тънка или по-дебела, но все с едни и същи, скучни комбинации и продукти. PAESANO променя това. От отличителния външен вид, през безкомпромисните продукти до запомнящия се вкус.
На какво държите и с какво не правите компромис никога, когато говорим за всяка от локациите ви?
Винаги най-добите съставки! Винаги! Още в зародиша на идеята за PAESANO решихме, че ще вървим по този път, и сме щастливи, че гостите ни го усещат и оценяват високо.
Разкажете ни сега и за голямата новина – PAESANO Gourmet Pizza вече е и с локация на ул. „Ангел Кънчев“ 11. Какво да очакваме от новото място?
Да. Една година след откриването на първата локация втората е вече факт. Основните принципи са същите, защото те са ядрото на успеха ни, а и очевидно работят – безкомпромисна пица, страхотен екип и съвременен интериор. Мястото е малко, но уютно и топло.
Ще има ли ново меню, нови шедьоври, които да опитаме при вас? И какво да си поръча задължително човек, ако за пръв път прекрачва прага на PAESANO?
В PAESANO всеки месец има тематични менюта, а основното меню обновяваме поне 3 пъти годишно, така че винаги има нещо ново. За декември сме подготвили нестандартна веган пица, а за новата година изненадите са дори по големи.
Ако за пръв път сте при нас, задължително трябва да опитате нашата „Капричоза“.
Каква за вас е тайната на успешния бизнес модел на PAESANO? На какво трябва да заложиш, за да имаш една наистина успешна верига за пица и клиентите ти да се връщат отново и отново – винаги доволни?
Не правим никакви компромиси с продукта. Разбира се, случва се да грешим, но никога умишлено и от нехайство. За тази цел работим със страхотен екип.
Приветливи, надъхани, можещи.
И винаги се стараем да сме на гребена на вълната с иновациите. Толкова е просто!
Editors’ Choice през декември: луксозни декорации, свобода в изкуството и още
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.