Интериор, вдъхновен от музиката на 90-те

От твоето!

0 коментара Сподели:

Гръмки щампи предизвикаха гръмко обсъждане кой модел в чия къща ще стои най-добре и вече половин час стоим струпани около бюрото на първия, отворил лимитираната колекция на ИКЕА – SPRIDD. Развълнувани сме до степен на позитивна истерия при мисълта за интериорните ъпдейти, които ни предстоят. И предвид острата нужда от витамини и цветове, която непременно тресе всички ни преди пролетта, нямаше как да не ти разкажем повече.

SPRIDD е дело на британския дизайнер Кит Нийл, който ни печели със смелост и стил, който ти крещи в ухото, че животът е прекалено кратък за скучни мебели и аксесоари. А в Лондон напоследък дават мило и драго да зърнат новите му колекции.

„Най-любимото ми нещо в SPRIDD е елементът на изненада – в тъканите и мащаба на предметите и щампите”, казва Кит Нийл. “SPRIDD е вдъхновена от културата на младите и от това какво означава да си млад.

Младостта е период на хаос за всеки от нас, при това най-важният. Тя ни определя до края на живота ни.“

В такъв случай нямаме нищо против да отворим вратите на дома си за абстрактните дизайни, които да ни бъдат вдъхновение всеки ден да откриваме нещо ново вкъщи и извън комфортната ни зона. А това определя и самите продукти в колекцията – палатки, чанти тип „мешка“, кутии, термоси, тениски, лампи и други.

И преди да се впуснеш в проектиране, не забравяй да си запазиш датата 7-ми март, защото ИКЕА ще правят в Бар Петък онова, което правят най-добре – да преобразяват. Българската премиера на SPRIDD e от 20:00 ч.,  вход свободен. „Гръмки щампи“ всъщност е името на партито, на което ще блеснат най-новите продукти от лимитираната серия под съпровода на емблематичните 1000names. Тяхната селекция за вечерта ще интерпретира четирите музикални стила – електро дъб, хип-хоп, психeделик фънк и метал – истински саундтрак на новата колекция.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *