Пробуди се с „Пощенска кутия за приказки“

Чрез присъствието си днес на събитието би могъл да ги подкрепиш

0 коментара Сподели:

Всички обичаме „Кутията“, както я наричат отскоро на галено.  Този път обаче те застават в подкрепа на хората с автоимунни заболявания с извънредното си издание „Пробуждане“. Събитието ще се състои на 21 март от 19.00 часа в Sofia Live Club.

Част от приходите на  изданието „Пробуждане“ на „Пощенска кутия за приказки“ ще бъдат дарени за рехабилитация на деца с ревматоиден артрит.

Приказки ще  четат  Стефания Колева, Тони, Теодора Духовникова, Ники Станоев, Димитър Калбуров, лекари и пациенти. Преди събитието, от 18.30 часа, ще подгреят рокаджиите от der Hunds, които също подкрепят каузата.

Мисията на www.probudise.bg  е  хората със заболявания като псориазис, ревматоиден артрит, улцерозен колит и други автоимунни заболявания да могат да намерят проверена и актуална информация на едно място.

В онлайн портала всеки може да открие полезни съвети от водещи специалисти, новини, видео материали и лични истории на хора, които са успели да се справят със заболяванията си.

Зад мисията на www.probudise.bg застава и една от най-обичаните български изпълнители Тони, която преживява и лична борба с болестта. Ще изпълни новата й песен „Пробуждане“, която е изцяло посветена на каузата. Официалното видео се очаква да излезе средата на април.

От няколко месеца www.probudise.bg помага на над 275 000 души да подобрят качеството си на живот и да се информират за най-подходящото лечение. Зад тази мисия стоят фондация „В помощ на здравето, както и множество медицински дружества, водещи дерматолози и пациентски организации.

Каузата заслужава да бъде подкрепена. Ние също я подкрепяме с цялото си сърце. Ако обичаш приказките на пощенската кутия, може да го съчетаеш с направата на малко добрина.

ВИЖ ОЩЕ ЕДНА ИСТОРИЯ НА ВЪСТАНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *