Любимата ти козметика доставена до вратата – мисията възможна!

Douglas и Takeaway Go стартират вълнуващо партньорство за доставка на парфюми и козметика в България - виж всички подробности

0 коментара Сподели:

Колко пъти ти е трябвало да вземеш подарък в последния момент?

Или пък искаш да си вземеш любим парфюм или козметика, но изобщо не ти се излиза? Тогава тази страхотна нова услуга е точно за теб. Потребителите в България вече могат да избират измежду над 20 000 артикула от асортимента на Douglas, които да бъдат доставени в същия ден. Поръчай любимите си парфюми и козметика от Douglas, и те ще бъдат доставени в рамките на 2 часа благодарение на Takeaway Go – нова услуга за доставки, лансирана от Takeaway.com. Чрез директна поръчка на сайта или приложението на Douglas .

Услугата е налична за 19 магазина на Douglas в 7 български града.

Douglas е първата компания в България, която предлага доставка на парфюми и козметика в същия ден благодарение на ексклузивното си партньорство с Takeaway Go. Тази новаторска услуга не само ги отличава на пазара, но и позволява на клиентите да се насладят на удобството да получават своите поръчки в рамките на два часа директно през уеб магазина им. Независимо дали имате нужда от подарък в последния момент, или просто искате да се поглезите с любимите си козметични продукти, тази нова опция за доставка гарантира, че артикулите ви пристигат бързо и безпроблемно. Достъпът на клиентите до над 20 000 продукта за красота е по-лесен от всякога, докато се наслаждават на функции като проследяване на поръчки в реално време и безплатно опаковане на подаръци.

„Това ново предложение е едва първата крачка за нас към вълнуващи проекти в следващите няколко години“, коментира Георги Димитров, E-commerce мениджър за Douglas. Чрез Takeaway Go, Takeaway.com съединява световете на сетивните преживявания, осигурявайки бърза доставка благодарение на своята широка логистична мрежа. Клиентите на Douglas също ще могат да проследяват поръчките си в реално време, с което процесът става още по-удобен.

„В Takeaway.com вече правим възможно милиони потребители в България да бъдат зарадвани с това, което искат, когато и където имат нужда от него“, коментира Юлиана Хартарска, директор на Takeaway.com за България.

А за нас и теб остава само да се възползваме от тази лесна и вълнуваща услуга!

Toп 5 реклами за парфюми

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *