Любимото ни ново бижу на пътя

Новото Renault KADJAR те кара да се влюбиш от първото качване, а как ние усетихме модела – чети нататък.

0 коментара Сподели:

Знаеш, че обичаме пътешествията, дори повече от добрата храна, а това е доста трудно съревнование. Тръгнем ли на път обаче, държим на няколко задължителни условия – максимална сигурност, комфорт, достатъчно пространство и показатели, които ни гарантират бързо и надеждно пристигане. Като истински ценители на добрия вкус, естествено, никога не подминаваме и визията, като тя е толкова важна за нас, колкото и всичко останало.

Ето защо предприехме кратък трип до Румъния, като заложихме на новото бижу в колекцията на Renault – Renault KADJAR.

Поводът за приятното ни пътешествие беше изложбата Renault Art Collection (1967-2019 г.), която беше официално представена на 19 април и може да бъде посетена до 20 юли 2019 г. в Националния музей за съвременно изкуство (MNAC). Renault Art Collection обединява 18 художници от различни поколения, от различни страни и с много разнообразни практики, емблематични за съвременната арт сцена, като колекцията от произведения на изкуството с над 50-годишна история гостува за първи път в Румъния в контекста на Saison France-Roumanie 2019.

Стартът на потеглянето ни беше в ранната сутрин на 18 април, а времето достатъчно добро, за да се насладим на красивата визия на Renault KADJAR и отразената слънчева светлина, която се плъзгаше по перфектното шаси. 

Renault KADJAR е представен за пръв път през 2015 г. и бързо се налага сред конкурентите в SUV сегмента. Неговите плавни линии, динамични качества и комфорт привличат широк кръг от клиенти, като едно от предимствата на модела е възможността да се възползва от опита на Nissan в системите за задвижване на четирите колела и офроуд качествата. Автомобилът притежава характерните за сегмента дизайнерски елементи, като в същото време постига по-привлекателен и стилен външен вид, с динамични и съвременни линии.

Новото Renault KADJAR поставя акцент върху комфорта, качеството и ергономичния дизайн, а интериорът е преработен за още по-приятно ежедневно шофиране.

Подсказваме ти, че не на последно място моделът има по-модерни бензинови и дизелови двигатели с по-голяма икономичност за по-голямо удоволствие от шофирането. Още при първата ни среща забелязахме, че автомобилът притежава усъвършенстван LED светлинен подпис, подобрена визуална идентичност и по-пищен външен стил. За него се предлагат и два нови модела 17- и 19-инчови джанти, плюс три нови цвята: зелен „Урал“, син „Метал“ и сив „Хайленд“.

Вътре те очакват нов, по-елегантен мултимедиен сензорен екран, конзола за управление на климатика с по-модерен, ергономичен дизайн, нов избор на тапицерия, по-ергономични седалки, подобрени вътрешни панели на вратите и усъвършенствано разпределение на отоплението. Добавяме, че  свързаната мултимедийна система R-LINK 2 на новото Renault KADJAR включва функция за съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay.

Шофьорите могат да използват любимите си съвместими приложения от екрана на мултимедийната система за по-голяма безопасност и по-ергономична употреба,

а пътниците на задния ред седалки се възползват от два USB изхода за зареждане на телефони, таблети, игрови конзоли и други. И естествено – тъй като нашето пътуване беше основно женско, няма как да не вметнем, че с капацитет от 527 литра новото Renault KADJAR има един от най-големите багажници в своя сегмент. Задният ред седалки се сгъва незабавно с Easy Break бутон, разположен от двете страни на багажното пространство, като в същото време предната пасажерска седалка се сгъва, за да побере обекти с дължина над 2,5 метра.

Имахме възможност да тестваме модела в дъжд и в лека мъгла и можем да гарантираме, че автомобилът се държи страхотно на пътя. От Renault ни гарантират и перфектните офроуд възможности на новия KADJAR, които, да си признаем, нямаме търпение да изпробваме в бъдеще. На връщане от изложбата на марката се позабавлявахме и по странични пътища, спестявайки натоварения трафик по главните отсечки и освен с отлично справяне с недобрата настилка по родните второкласни трасета

Renault KADJAR ти гарантира стопроцентово надеждно спиране, когато това се налага внезапно, и безпроблемно ускоряване, където душата позволява.

След завръщането ни оставаме сигурни фенове на цвета му син „Метал“, но ако ти имаш други цветови предпочитания – не пропускай да изпробваш новото бижу, което ще те накара да се влюбиш от първо качване. Обещаваме! Пътят го заслужава.

За да звучи нещо наистина добро в автомобила – виж любимата ни музикална дива Прея.

Или се вдъхнови от новите музикални проекти на Сантра.

Всичко останало те чака в нашия инстаграм профил.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *