The Local: Александър Шпатов

Eто и през кои три лични предмета избра да ни се покаже

0 коментара Сподели:
The Local: Александър Шпатов

Александър Шпатов е от любимите ни градски герои,

които обожаваме заради начина, по който вижда, пише и разказва тази магична наша София. Автор е на „#НаживоотСофия“ и „Том 2.0“, а поводът да го поканим е излизането на новото допълнително издание на „#НаживоотСофия“.

Препоръчваме тази книга с много нова информация, илюстрации и красоти, а ето и през кои три лични предмета Александър избра да ни се покаже.

Часовникът

The Local: Александър Шпатов

Часовникът е много специален за мен, изработен е от прадядо ми, който е имал магазин за часовници и бижута на пл. „Света Неделя“. Той работи само ако в дома живее някой. Трябва да се навива често, затова тиктака и ходът на времето продължава, ако и стопанина го има.

Книгата и бирата

The Local: Александър Шпатов

Новото допълнено издание на „#НаживоотСофия“ с илюстрации на Дамян Дамянов поставям до бутилката бира, която беше корица на първото издание. За първите бройки подарявахме и реални бутилки на читателите. Трябваше собственоръчно да лепим етикетите им, но толкова бири се изпиха по време на процеса на лепене, че не знам как останаха бутилки за подаряване на самото събитие. Тази със сигурност е последната запазена.

Плакатът

The Local: Александър Шпатов

Таблото с ключовите послания как да изживееш София сме изработили с моя приятел и графичен дизайнер Филип Бояджиев. От него не е останало нищо вече, но друг мой много близък приятел, който вече не е сред нас, го засне, а аз си направих плакат от снимката.

Препоръчвам всеки да пробва тези начини, през които да усети града – заслужава си!

The Local: Цветелина Лазова – Leena

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *