Парти приключение

От академията за ивенти

0 коментара Сподели:

Сигурно тези дни си мернал във фийда реклама – покана за четиридевно парти – пътешествие в Chalkidiki в края на април. Тъй като ни стана интересно, потърсихме организаторите на това слънчево събитие, за да ни разкажат повече за пътуването, парти локациите и да научим имената на всички 18 бг артисти, който ще превземат полуострова. Борис и Петър са собственици на Event Аcademy, която от две години се занимава с организиране на събития по света и у нас.

Как се роди идеята ви за това парти?
Винаги се опитваме да правим нестандарти събития. В тях влагаме идея и мисъл с една основна цел, да развиваме и промотираме българските артисти. Смятаме, че у нас има много таланти, които по нищо не отстъпват на тези в чужбина. Това е и една от причините да направим партито извън границите на България.

На партито в Халкидики ще заведем някой от най-добрите бг диджеи, цели 18 на брой, които ще вдиг­нат градуса на настроението на целия полуостров.

Разбира се, внимателно сме проучили и избрали клубовете и бийч баровете за 4-дневния парти маратон.

Разкажете повече за локацията и трипа?
Тръгваме рано сутринта на 28-и за Athos Palace в Калитеа, където ще бъдем настанени. Луксозният 4-звезден хотел се намира на брега на морето и ще е наш любезен домакин. Като гледаме интереса към събитието, е възможно да го запълним, което значи близо 1000 човека. На място ще дадем гривни и информация на всеки за района и програмата. Очакваме много хора както от България, така и от Гърция. Там ще се съберат различни хора, но с една-единствена идея, да се забавляват.

Каква ще е програмата по дни и какво включва тя?
Още в деня на пристигането сме организирали парти на яхта, която ще отплава с 200 човека на борда за Солун и се връщаме след залез-слънце. На нея музика ще ни пуска Pacho B, което е гаранция за много танци. Вечерта на 28-и се събираме в Pearl Club. Това е един от най-яките клубове, в които аз лично съм бил.

Клубът разполага с огромно пространство за над 3000 човека с падащ покрив, уникален интериор, страхотен звук и светлина. Резиденти на това парти ще са Together.

Gabriel Del, Pavel Petrov, Marcel Rohas, Relina и Vladimir Karchev са ни обещали дълъг тек хаус сет чак до изгрев-слънце. След като ни напече, се местим на басейна на хотела, където партито продължава с партито Chicks and Freaks. Зад пулта застават Deep Jack, Stein, Peter Petkov, Isabella, Marpen и госпожица Kukenska. Ще вдигаме шум и наздравици до 21 часа. Втората нощ в Pearl има International Grand Opening. Тогава освен нашите момчета Dj Energy, Yangfetish и MG ще се включат и няколко гръцки диджеи. Вечерта ще е по-комерсиална. Тогава очакваме клубът да е препълнен, защото събитието се рекламира в четири държави. На 3-тия ден имаме дневно парти на ръба на една скала, все едно си в морето, като по приказките. Zattero Seaside Bar, който побира близо 1000 души, ще е домакин на радио NOVA, с Addicted to music и Contact на Silver Ivanov и Stefan Popov. Ще посрещнем залеза с много музика, добро озвучение, много Corona, текили и барбекю. Късно вечерта сета ще затвори Stefan G – резидентът на Mascara.

В общи линии, един безкраен празник на брега на морето, яка музика и много парти хора.

Просто каним хората да изживеят нещо различно. Едно незабравимо приключение, което ще им остане в спомените за цял живот.   

Звучи като сериозен проект. Колко човека сте се заели с тази задача?
Ние сме 25 човека екип и ще се грижим за комфорта на гостите, ще следим всеки от тях във всеки един момент от деня и нощта да знае къде какво се случва. Има и хора с които работим на локално ниво, така че сме помислили за всичко.  

Може ли в едно изречение да обобщим какво би струвала тази наистина интригуваща парти екскурзия?
На страницата на събитието ни има подробна разбивка на цените. Има различни пакети, включващи транспорт, настаняване в луксозен хотел, закуска и вечеря, парти гривна осигуряваща пълен достъп до всичките ни събития. Постарали сме се условията да са повече от перфектни и цените достъпни.

Още един фестивал, който да посетиш!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *