Halloween Masquerade by Go Guide – прекарай 31 октомври както никога досега

Маски горе – очаквай неочакваното и ела на Хелоуин парти с тематични зали, впечатляващ декор и музика, която те кара да настръхнеш… от кеф

0 коментара Сподели:
Halloween Masquerade by Go Guide

Тръпки по гръбнака в нощната мъгла, пълна с физиономии –

най-древният и силен страх на човечеството е страхът от непознатото. При него има само две правила. Правило номер едно – не се взирай твърде дълго в тъмнината, ако не искаш и тъмнината да те погледне отблизо. Правило номер две – помни, че всяка страшна история се случва първо в главата ти. Но ако вместо глава носиш маска? Маската – най-древното оръжие за прикриване на истинската ти самоличност, най-тайнствената и страшна игра със самия теб. Маската, която искаш да сложиш, или маската, която искаш да свалиш? Коя ще се окаже по-мистична от двете, коя не е за изпускане, а коя е зловеща дори за разказване?

Всичко това може да усетиш и преживееш на грандиозното събитие, което организираме специално за теб – Halloween Masquerade by Go Guide

на 31.10.2024 г. от 22:00 ч. в The Purgatory / Чистилището на ул. Индустриална 7. Очаквай неочакваното с 3 индивидуални зали, преобразени тематично, напрегнати светлини и блуждаещи лазери, подбрани DJ-и, които те карат да настръхваш, и декорации, които не те оставят спокоен до самия финал на това смразяващо парти, специални изненади и активности, които ще можеш да изпиташ само на Halloween Masquerade by Go Guide.

Вземи твоя Early Bird билет!

Halloween Masquerade by Go Guide

Музика тъмна като нощ

За всички жадни за зловещи приключения души и за атмосферата на този изключително смразяващ маскарад ще се погрижат в La Maison и партер – енигматичната Gloria Petkova, в Pop зала – ShAmy & Rocky, и в Electronic зала – Electric Behaviour. Сетовете ще предизвикат тръпки от върха на пръстите ти до най-страховитите нотки на твоята душа, а след всеки следващ музикален пърформанс маските определено ще падат. Това, което ще последва – ще те очаква на място в най-страшната нощ в годината и на най-добрия Хелоуин, който някога си изпитвал.

Halloween Masquerade by Go Guide

Активности за смелите

В затъмнената обител на The Purgatory / Чистилището ще посрещнем участниците в този зловещ маскарад с welcome drink, ще ги поканим в нашия Rent-a-Mask кът, където срещу стори или активност в социалните мрежи, в която отбелязват събитието, ще могат да вземат най-подходящата маска, която да отговаря на скритата им същност, и да танцуват с нея до края на партито или докъдето тази тъмна нощ ги отведе. Ще имаме още – абсолютно знаменателен фотокорнер, който пазим за изненада на място, невероятни момичета, за чиито костюми можем само да подскажем, че ще ти вземат дъха със светлина, и много специална Escape Room, в която ще разкриваш зловеща мистерия, за да се добереш до мистичния ѝ изход. Подсказваме ти и за черешката на тортата или за най-добрата причина да свалиш маската си тази вечер – взривяващото Dark Fantasy Show. Ще има огън, ще има движения, които не може да повториш, ще има концептуално изживяване, което ще остане в съзнанието ти дълго след Halloween Masquerade by Go Guide.

Ще има нещо, което дори Кърт Вонегът в „Майка Нощ“ трудно би описал – игра от сянка и страх.

Halloween Masquerade by Go Guide

За финал ти казваме – тази нощ слагаме едни маски, за да паднат други, и обличаме призрачното наметало, за да захвърлим удоволствие в страшното лице на Хелоуин. Тази нощ жестоки маски надничат от ъглите, от горните етажи те гледат хиляди очи, но кой се крие зад маските – демони, от праха родени създания или просто страшни градски легенди? Тази нощ Вонегът зловещо ни прошепва –

We are what we pretend to be, so we must be careful about what we pretend to be.

А ти готов ли си да ни покажеш истинското си лице? Ела, за да разберем заедно колко дълбок може да бъде мракът в Halloween Masquerade by Go Guide на 31.10.2024 г. от 22:00 ч. в The Purgatory / Чистилището на ул. Индустриална 7.

Да застанеш зад маската не е за изпускане – твоят Early Bird билет те очаква!

На Halloween Masquerade by Go Guide ще бъде Kofein – отбий се при тях и виж изненадите, които са ти подготвили. Събитието ще осъществява с любезната подкрепа на JTI България.

Новият епизод на „Питие и битие“ те среща с Йордан Дъбов – чуй повече за кафето и кафе културата у нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *