Новият модерен и луксозен дом на Porsche в България – виж откриването на Porsche Center Sofia

Пренасяме те в комплекс с фокус върху първокласното клиентско изживяване и ти показваме новото електрическото Porsche Macan

0 коментара Сподели:

Вечер, която ще помним дълго – това за нас беше 19 септември, или откриването на Porsche Center Sofia!

Преди броени часове разгледахме новия дом на Porsche в България – бул. “Цариградско шосе” 166, където празнувахме новото начало и бяхме част от премиерата за България на електрическото Porsche Macan. Събитието ни посрещна в новия модерен и високотехнологичен комплекс, който всъщност е и най-големият в Централна и Източна Европа, построен според най-новата ритейл концепция Destination Porsche.

Споделяме с теб снимки и ценна информация – чети надолу!

Porsche Center Sofia е специално място, разгънато на огромна площ и построено за 15 месеца с различна архитектурна концепция! Destination Porsche е новата визия на компанията, която представя модерен прочит на среда и обещава първокласно клиентско изживяване. Отвън сградата ще ти направи впечатление с изчистена визия, отвътре – ще те посрещне интериор с мотиви на стартова решетка от състезателна писта. Посещението, от личен опит казваме, е удоволствие за всеки Porsche любител.

Комплексът е изграден, запазвайки наследството на марката и представяйки иновативни идеи. Там можеш да видиш 13 автомобила едновременно, а оборудването на следпродажбената зона е направено с мисъл към всеки детайл и нужда.

Мястото е разделено на тематични модули:

Porscheplatz е зоната за отдих, а също и пространство за срещи между Porsche приятели. В зоната за конфигурация на автомобили можеш свободно да визуализираш своите идеи, като преди това загрееш с

Highlight модула, който представя най-новите Porsche модели. 

Сред акцентите са също E-Performance, където има зарядна станция, и Tequipment – зоната за аксесоари и продукти, които подобряват ежедневната употреба и поддръжка на автомобила. В зоната за класически автомобили пък можеш да проследиш легендарната история на Porsche, а след това да завършиш обиколката в Porsche Lifestyle бутик. 

А споменахме ли за допълнителните екстри, след които казахме поредното “уау”?

В новата концепция на Porsche е заложен и модел за интерактивно изживяване – на място се използват дигитални инструменти като екрани и очила за виртуална реалност. Мястото разполага с още предимства – каросерийно-бояджийна зона, сервиз за класически автомобили, Porsche Approved изложбена зала, складове за резервни части и офиси.

Локацията, сам разбираш, е извънземно добра, а усещането е сякаш си в иновативен музей!

Впечатляваща е и външната зона на Porsche Center Sofia, където има 250 покрити паркоместа и развита инфраструктура за зареждане на електрически автомобили. Не можем да пропуснем и зелената практика на място – фотоволтаичните панели, които в слънчеви дни осигуряват изцяло енергийните нужди на комплекса. 

Събитието, което откри новия свят на Porsche в България, беше и моментът на нашата първа среща с новия Macan, първия изцяло електрически SUV на марката. Премиерата на автомобила беше придружена от танцов спектакъл, изнесен от световната шампионка по брейк Пламена Георгиева и хореографа и танцьор Реми Тоин.

Аплодираме Porsche за стандарта, който налагат, и те съветваме да се отбиеш при първа възможност!

Храна, напитки и релакс в есенна София – водим те до „Солунска“ и „Ангел Кънчев“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *