Огради 9 и 18 октомври в синьо, „Гунди – Легенда за любовта“ излиза на голям екран

Отброяваме дните до премиерата на филма за Георги Аспарухов – Гунди – виж повече информация за билети и актьорски състав

0 коментара Сподели:
„Гунди – Легенда за любовта“

снимки: Борис Славков, Междинна станция, ГУНДИ – Легенда за любовта

Преди година обявяването на един филм развълнува цялата страна, сега заедно отброяваме дните до премиерата му!

„Гунди – Легенда за любовта“ е доказателството, че футболът може да не разделя, да не те кара да избираш, да не те задължава да подкрепяш. Независимо от отбора сега България се обединява около историята за една легенда на спорта, която остава идол завинаги и служи като пример за подражание на и извън терена. 

Ние също сме повече от развълнувани да опознаем пътя на Георги Аспарухов – Гунди, а също и да научим повече за неговата любима – Лита.

Затова бързаме да ти споделим, че за първи път билетите за български филм тръгват в продажба месец преди старта му. От вчера (18 септември) е възможно да си запазиш място в любимо кино в цялата страна, така че да станеш сред първите зрители на продукцията. Преди да облечем сините тениски и да направим салона трибуна – загряваме с билети, информация за актьорския състав и други детайли. Виж!

снимки: Борис Славков/Междинна станция

През последните месеци се убедихме, че всеки разговор за „Гунди – Легенда за любовта“ е емоционален, че всяка подробност покрай снимките се превръща в новина, че България показа нестихващ интерес. Това определено е един от най-чаканите български филми, а ние вярваме и че ще докосне сърцата на много хора!

Припомняме ти, че негов режисьор е Димитър Димитров, а самата продукция излиза на голям екран в цялата страна на 18 октомври. 

Издаваме ти, че преди официалния старт филмът ще бъде отпразнуван с целия актьорски състав и екип на продукцията на 9 октомври в зала „Арена София“. Билети все още има, но са ограничени – побързай!

снимки: Борис Славков/Междинна станция

Сюжетът показва етап от живота на Гунди – между любовта и футбола.

Благодарение на режисьора Димитър Димитров, оператора Борис Славков и сценарийния екип, воден от Емил Бонев, филмът ще ни даде по много и от двете емоции! Разбира се, за успеха на продукцията се грижат и още страхотни имена – актьорският състав е наистина впечатляващ! Всеки от персонажите ще подкрепи историята за ученическите години и приятелската среда на Гунди и Лита, тяхната първа среща и началото на една невъзможна любов. 

Редом до главните роли на Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита) застават:

Александра Костова (Лидка), Димитър Николов (Томи), Марио Василев (Боби), Дарина Радева (Мими), Мина Каукова (Пепи), Даниел Върбанов (Коко), Димитър Маринов (Аспарух, бащата на Гунди), Параскева Джукелова (Мария, майката на Гунди), Пенко Господинов (агент на Държавна сигурност),  Владимир Люцканов (Генерал Крумов), Емил Марков (арх. Марков, бащата на Лита), Биляна Петринска (Марена, майката на Лита), Николай Урумов (Коце Георгиев, треньор на „Левски“), Владислав Карамфилов – Въргала (Георги Генов, треньор на „Ботев“ Пловдив) и Стоян Радев (Зоро)!

снимки: Борис Славков/Междинна станция

В календара ни 9 и 18 октомври са оградени и подчертани в синьо!

Вълнуваме се да преживеем една любов, преминала през възходи и падения, и паралелно да видим най-големите футболни успехи на избрания за „Футболист на столетието“ Георги Аспарухов – Гунди.

Не пропускай това удоволствие!

„Гунди – Легенда за любовта“ по кината от 18 октомври – виж дългоочаквания трейлър

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *