Подреждаме за теб: най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Let’s talk about sex: Aко си сингъл и търсиш приключения – виж как през телефона ти да срещнеш желанията и откриеш удоволствието

0 коментара Сподели:
най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Back to the city, back to the Apps, както се казва.

Септември навлезе с редуване на топли и дъждовни дни във все още летния ни мироглед и ни обеща, освен да е шарен и красив и да ни върне в града с пълна сила. Ментално и физически трябва да започнем новия работен сезон, колкото и да не ни се иска, но истината е, че това си има и своите плюсове. „Обратно пред компютъра“ означава и обратно към приложенията, както и към любимите ни сайтове, които ни помагат да се чувстваме добре в неделя следобед, дори да нямаме постоянен сексуален партньор. Да – говорим за онлайн места за възрастни, както и за всички апове, които могат да те срещнат със супер хора, да ти осигурят зашеметяваща първа среща, а много често и директно страхотен секс.

Кои са най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024 г. според световните статистики ти издаваме сега,

а ако си сингъл и търсиш приключения, те съветваме – забавлявай се от сърце, но никога не забравяй офлайн безопасността. Или както казваха нашите родители – „весело, умната и винаги с презерватив“.

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Tinder – легендарният

Може би най-популярното приложение за „това-онова“ у нас е Tinder. Ще те изненадаме, но в световен мащаб то губи позиции, въпреки че в Източна Европа си остава най-известното и използваното. Откакто Tinder стартира през 2012 г., хората започнаха да го използват, за да се запознават с други готини хора наоколо или когато пътуват на ново място, а у нас той директно си стана приложение, в което се разбираме за небрежен Netflix and chill.

Плюсовете на Tinder са, че е лесен за използване, можем да добавим своите интереси и своя Spotify в профила си,

както и че ако някой не те интересува, просто скролваш на ляво.

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

„Tinder е най-доброто приложение за връзки“, казва Мишел Херцог, сертифициран от LMFT и AASECT секс терапевт. „През последното десетилетие се превърна от основно приложение за срещи за 20-годишните, в място за хора от всички възрасти, които да се уговорят за бърза вечеря или бърз секс.“ Въпреки че безплатната му версия ще ти предложи повече от достатъчно, Tinder все пак има и платени допълнения – Tinder+, Tinder Gold и Tinder Platinum. Те включват екстри като възможност за отмяна на плъзгането наляво, изпращане на „Супер харесвания“ и в случая на Tinder Platinum – можеш да изпращаш съобщения до готини потребители, преди дори да сте се мачнали. Наричат го „най-доброто приложение за запознанства за непринуден чат и връзки“.

Bumble – най-доброто приложение за запознанства за смели жени 

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Bumble е страхотен за жени и небинарни хора, които се интересуват от бърза връзка, независимо дали случайна или по-сериозна. Въпреки че може да има почти същата тълпа от хиляди потребители като Tinder, неговата функция Opening Moves (затвърденото правило, че само жената може да пише първа съобщение, което го направи популярен)

насърчава потребителите да общуват действително, което помага да получиш по-малко „празни“ мачове, отколкото с Tinder.

Това приложение може да бъде чудесно място да намериш нещо дългосрочно, защото профилите на Bumble разполагат с настройка за потребителите, за да сортират точно това, което търсят. Можеш да отбележиш, че търсиш „забавни, непринудени срещи“ или „интимност без обвързване“,

което улеснява намирането на някой, който е на една и съща страница с теб.

С Bumble чатим чрез текст, глас или видео абсолютно безплатно, което е супер, като има и премиум функции за закупуване чрез Bumble Boost или премиум членство. Подсказваме ти, че тук съвпаденията изчезват за 24 часа, ако не започнеш чат, така че не му мисли дълго.

AdultFriendFinder – за тези, които търсят секс 

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

AdultFriendFinder е един от най-известните сайтове за намиране на бързи сексуални контакти, редовни връзки и буквално всичко, което най-палавите ти и нестандартни желания биха могли да си представят.

Бурната смесица от съвпадения, бъркотия от откровено скандални снимки и стимулиращи призиви за действие,

предлагащи всички видове секс, го превръщат в рай за всеки, който търси добро прекарване без филтър. „Има горещи необвързани във вашия район“ е слоганът на приложението, а експерти го определят като онлайн пространство с „равни части секс и спам“. Приложението избухна по време на първите дни на пандемията от COVID-19 когато онези, които не искаха да рискуват „карантинен секс“ или не намираха хора на тяхното ниво на възбуда в Tinder, се насочиха директно към AdultFriendFinder. И въпреки че някои го наричат „бавен и остарял“, все пак позитивите му са голяма потребителска база, разнообразни варианти, разширени функции за търсене и комуникация, секс-положителна общност и лесен за използване интерфейс.

Grindr и HER – приложението за свързване на гей мъже и жени

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Grindr е популярно приложение за свързване на гей мъже. Като едно от водещите мейнстрийм приложения за запознанства, предназначено изключително за LGBTQ+ общността, то предлага набор от възможности за връзки,

но е често срещано място за намиране на бърза и непринудена сексуална наслада, случайни контакти и секс.

С опцията за местоположение можем лесно да изпращаме съобщения до потребители наблизо и потенциално да се срещнем с тях в рамките на един час. Напоследък приложението издаде плановете си да интегрира AI, за да създаде виртуален помощник и потенциално дори да действа като AI гадже за тези, които предпочитат виртуални връзки. Grindr е създаден за гей ориентирани потребители, бисексуални, транссексуални и „различни“ хора, но там откриваме и много голям процент хетеросексуални потребители мъже. Предимствата на това приложение са, че е безплатно, гарантира лесно, бързо и ясно ориентиране, фокусиран е върху LGBTQ и е базиран на местоположение, което означава, че можем да намерим потенциално секс приятелче за довечера за нула време.

Подобно, но насочено към queer women и фокусирано към 2SLGBTQ+ community (предназначена за лесбийки, бисексуални, небинарни, пансексуални и „различни“ хора) е приложението HER.

HER ти позволява да използваш своя телефонен номер, имейл, Apple ID или Facebook/ Instagram акаунт, за да се регистрираш. Приложението дори работи като Facebook с емисия, пълна със събития, медии и по-специално – пригодена за общността 2SLGBTQ+.

най-добрите приложения за запознанства и секс афери през 2024

Подсказваме ти още за приложенията eHarmony – за запознанства и за търсещи брак, Hinge – за запознанства и за търсещи връзки, OkCupid – безплатно приложение за запознанства, и Happn – за локални срещи в твоя район.

Останалото, което можем да кажем, е – сърфирай смело. През септември правилният мач определено те чака зад ъгъла.

Афродизиаци – приятелите, с които си заслужава да се помотаеш това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *