Hey DJ през септември: CLTX, Fatima Hajji, Luca Agnelli и още

Завръщане към града и посрещане на световни диджеи имена

0 коментара Сподели:
Hey DJ през септември

Казваме трудно „Довиждане!“ на морето, което ни беше страхотна компания в последните месеци.

Оставяме топлите, сини спомени зад гърба и се приготвяме за горещи вечери и изгреви от столицата. Готови сме да ни залее нова клубна вълна от сцената на София, да срещнем световни имена, да чуем сетове, за които дълго ще разказваме. Градската среда ни отива, знаем, че ни очакват срещи с диджеи, които обещават звук, енергия, индивидуалност в сетовете и хипноза с музиката.

CLTX (FR)

14.09. – Hardone@InterExpoCenter

Изгряваща сила на техно и индъстриъл сцената, CLTX е известен с интензивните и сурови пейзажи от звук,

които рисуват нови граници в електронната музика. Тук бийтовете са тежки и мрачни, а атмосферата е пълна с вибрации, създаващи неподражаемото преживяване, което пленява публиката. Звук и енергия се събират в едно, за да те оставят без дъх и в пълно въодушевление на дансинга.

Fatima Hajji (ES)

14.09. – Hardone@InterExpoCenter

Fatima Hajji е истинска кралица на техното,

известна с неумолимата си енергия и мощни бийтове. С кариера, продължаваща повече от две десетилетия, нейните динамични сетове съчетават техно, хард техно и трайбъл елементи, за да създадат наелектризираща атмосфера, която кара тълпата да се движи. Пламенната страст и майсторските умения на Fatima ни водят на незабравимо пътешествие из дълбините на техното.

Luca Agnelli (IT)

14.09. – Hardone@InterExpoCenter

Италианският техно маестро се слави с иновативни продукции и заразителни сетове на живо.

Неговото звучене е уникална смесица от ритми, които задвижват желанието ти за движение и мелодични елементи. Но това, което държи дансинга пълен, е балансът. С харизматично присъствие и дълбока връзка с публиката Лука показва талант и отдаденост, без да пропуска еуфоричните моменти.

Blazej Malinowski (PL)

20.09. – DOM

С уникална музикална идентичност, съчетаваща техно, ембиънт и експериментална музика,

и рилийзи в признати лейбъли като The Gods Planet, Semantica и 012 Blazej Malinowski е известен със своите психеделични груувове. Отвъд техното Malinowski изследва експерименталната страна на електронната музика, основавайки поредицата аудио-визуални събития Why So Silent?.

Dyed Soundorom (FR)

13.09. – DOM

Ключова фигура на световната хаус сцена и член на уважаваното трио Apollonia, французинът е известен със своите дълбоки, грууви сетове, които перфектно улавят духа на ъндърграунда.

Задушевен хаус с хипнотични ритми –

под майсторството на диджея дансингът е пълен цяла нощ. С безупречна селекция на парчета и плавен стил на миксиране Dyed ни дава майсторски клас по чиста, нефилтрирана хаус музика.

Anna Wall (UK)

13.09. – DOM

Anna Wall, водещ представител на лондонската ъндърграунд сцена, се слави с еклектичния си вкус и дълбокото си разбиране за хаус и техно. Нейните сетове са безпроблемно пътешествие през дълбоки ритми, задушевни мелодии и сурови, задвижващи ритми.

Като диджей, продуцент и ръководител на лейбъл влиянието на Анна се простира далеч отвъд пулта.

Editors’ Choice през септември: бижута от бетон, велурена музика и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *