Музикален съпровод – On the Road Playlist

Междувременно в редакцията слушаме...

0 коментара Сподели:

Има парчета, които звучат по такъв начин, че ти иде да се метнеш на колата и да отпрашиш на някъде. Има тракове, които те вкарват in the mood за пътешествия. А и човек е човек, когато е на път. Този уикенд всеки е тръгнал нанякъде, ние също пътуваме, затова споделяме с теб кои са парчетата, които си пускаме в колата, докато сме на път.

Тъй като през уикенда пътуването ми ще е точно два часа, нарцистично ще си слушам Valdy (тоест аз). Така и не ми остана време тези дни го чуя от край до край, пък и сетлистата му е подредена точно за слънчево, отпускарско време. Ще си карам, ще си свиркам и ще си спомням отново за онзи мексикански Рай – Тулум, чийто вайб още ме носи и вдъхновява. Ето тук можеш да чуеш още от нашия главен редактор-DJ.

Обичам, когато пътувам, независимо дали шофирам, или съм на пасажерското място, да си пея (колкото и ужасно да го правя). В случая Kings of Leon са едни от фаворитите ми за музика on the road. След  това ще си заредя в плейлистата Sex on  fire и Waste a moment и в общи линии ще съм стигнала до крайната дестинация, защото съм умна и изчаках да минат всички задръствания.

Тези дни попаднах на този луд трак, който нямам търпение да си пусна на слушалки и да се кача на колелото на път за Дивотино.

Когато стане време за пътуване, няма друго парче освен Behind the Wheel. В представата ми веднага изникват отворени прозорци на колата, лято и море. Освен парчето и клипът е шедьовър, дело на вездесъщия Антон Корбин. Поздравявам всички пътуващи по Великден с тази истинска класика!

София диша!

Чуй какво слушахме миналия път.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *