POSLE си говорим за новия бар на нашето море

0 коментара Сподели:
POSLE си говорим за новия бар на нашето море

Да, говорим си, защото така разбрахме за най-новия бар в Созопол. Докато обсъждахме в групичката си къде ще продължим после… POSLE.

Точно като едно време, когато всеки разказва на приятел за новото яко нещо, всеки иска да е там, а няма много информация освен локация и име. Именно това стои зад идеята, мотивацията и концепцията на екипа на POSLE – да създадат пространство, което да нахрани техния глад за още от „онази“ музика, атмосфера и преживяване, а също – да напомни за отминали години, когато всичко е било по-просто. И точно тук спираме да гледаме назад, защото музикално и визуално POSLE е със здраво стъпили крака в сегашния момент и футуристични тенденции в ъндърграунд културата!

Ела с нас, морски – разказваме ти къде и какво те очаква.

POSLE си говорим за новия бар на нашето море

Това лято е първият сезон на бар POSLE, който се е излегнал на плаж „Каваци“ в Созопол.

Сигурни сме, че ако вече си бил на морето, си разбрал за мястото с вентилаторите! Но ако любимото синьо все пак ти се е изплъзнало, то се довери на разказите на приятел, който има приятел на приятел, и ти казва, че там е хем достатъчно тъмно, хем „райско“.

POSLE е за всички, които се чудят къде да продължат вечерта си.

Има и plot twist! „Очаквай неочакваното“ е мотото на бара – с други думи, няма програма и всичко за музиката и партито можеш да научиш в последния момент. И защото все пак сме гъсти с точните хора, имаме и връзки където трябва, ти намигваме да се включиш към тайната група в Telegram, където се обсъждат разни хубави неща.

Открий я лесно, оставяме ти координати, aka linktr.ee/bar.posle!

POSLE си говорим за новия бар на нашето море

POSLE е създаден с мисъл за качествен бийт и нищо повече. Музика, която може да чуем само там по това време, и мястото, за което няма нужда да четеш програма и да се чудиш много,

просто отиваш и си там… POSLE!

Editors’ Choice през август: дрехи под наем, дзен музей, босилков шприц и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *