Четири ресторанта на мастър шефове на морето, които трябва да посетиш това лято!

Имената им са известни, ястията им феноменални, а техните ресторанти на морето не пропускаме за нищо на света

0 коментара Сподели:
Четири ресторанта на мастър шефове по Южното Черноморие, които трябва да посетиш това лято!

Всички знаем, че добрата храна е като допамин за всички наши сетива.

Обичаме я прецизна, свежа, с локални продукти и поднесена по атрактивен и вдъхновяващ начин. Няма кой да ни предложи по-добро зрелище за сетивата от доказани мастър шефове на кулинарните удоволствия, които определено знаят как да пренесат лятото в чиния. Ето защо се отбиваме

до морските ресторанти на шеф Андре Токев, шеф Лео Бианки, шеф Петър Михалчев и шеф Таньо Шишков,

за да ти покажем какво са сътворили на брега на голямото синьо. Тези доказани професионалисти в своята област винаги са ни поднасяли иновации и авторски прочит на легендарни и класически ястия, затова, когато чухме за морските им обекти, бяхме сигурни, че ще се възползваме от предложенията им. Вземаме и теб за ръка и те водим до местата, които ни удивляват с концепция и определено ни пленяват с вкус – избирай смело и ти твоя нов любим пристан.

Delete Bar & Restaurant by Leo Bianchi

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Черноморието ни отдавна имаше нужда от вкусно раздвижване в италианска посока.

Затова е чудесно, че шеф Лео Бианки реши да акостира на юг в Лозенец и да оглави Delete Bar & Restaurant, в който оригиналните италиански рецепти, предавани от поколения, са представени в съвременен прочит, достоен за облизване на всички пръсти. Разбира се, не подминаваме и кодовата дума „бар“ в заглавието – тук истинските ценители на добрите коктейли ще открият щедро меню, превърнато в наслада под вещите ръце на опитните миксолози.

Лозенец, Oasis Beach
088 903 9390

GOURMAND by Andre Tokev

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

В GOURMAND вярват, че за да постигнат и надминат очакванията на своите гости, трябва да предизвикат всичките им сетива. Ние пък определено им вярваме. Все пак зад концепцията на менюто стои шеф Андре Токев, а неговото майсторство в професионалната кухня е отдавна доказано.

В този ресторант средиземноморската храна е на почит,

изразена през автентичния поглед на шеф Токев, който умело съчетава класически рецепти с дръзки фюжън техники. Резултатът е разнообразна кухня в изключително симпатична морска атмосфера. Отбий се и опитай!

Лозенец, Oasis Beach
088 902 4240

Thai Bar by Petar Mihalchev

Азиатската храна е все по-популярна и търсена напоследък, но тя е и сред най-предизвикателните кухни за усъвършенстване.

Чуеш ли обаче името на шеф Петър Михалчев, трябва да знаеш, че може да се довериш, без да се замисляш.

Thai Bar може и да се намира на българското Черноморие, но това не означава, че няма да се заблудиш успешно, че си попаднал насред истински азиатски оазис, в който единственото по-впечатляващо от интериора е самата храна. Собствената винотека допринася още повече към тази кулинарна приказка, посветена на Изтока.

Лозенец, Oasis Beach
088 902 6260

Nomad by Tanyo Shishkov

Колко е хубаво, когато новаторският нюх и съвършената атмосфера вървят ръка за ръка! Представяме ти чисто новия ресторант на Oasis Resort, в който на почит е балканската кухня – Nomad by Tanyo Shishkov.

Менюто е пищно и разнообразно, а най-хубавото е, че всяко кулинарно удоволствие може да бъде съчетано с отлично вино.

Тук шеф Таньо Шишков твори с размах, за да постигне перфектна хармония във вкусовете на Черно и Средиземно море, акцентирайки на прясна риба и българско месо. В Nomad морето не е само безпределна гледка, то е спектакъл от цветове, вкус и много аромати!

Лозенец, Oasis Beach
088 902 7270

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *