Кажи „не“ на скучните обувки и виж новото тренди място в София

Предизвикай лятото с Crocs и изрази себе си с обувки от новия градски хотспот – магазина на бранда в Paradise Center на ниво +1

0 коментара Сподели:
Кажи "не" на скучните обувки и виж новото тренди място в София

Да си уникален в стила означава да експериментираш!

Ние нямаме време за скучни обувки и обичаме да предизвикваме модата с нестандартни дизайни. И точно навреме – когато бяхме в търсене на летните ни модни находки – Crocs Bulgaria ни намигна, че магазинът им в Paradise Center на ниво +1 има нови модели.

Ние знаем, че в комбинация с плаж, град, лятна рокля, просто къси панталонки или само по татуси – Crocs имат суперсилите да създават акцент във всяка визия

и да привличат погледите сякаш с магнит. Точно защото ги забелязваме по улиците, на събития, навсякъде и защото от личен опит гарантираме, че освен готини са и удобни, решихме да се отбием до локацията им в мола, която се превърна и в новото „тренди“ място в София, за да си подарим нов чифт. Там намерихме разнообразие от цветове, модели и декорации, а сега е време да ти покажем самия хотспот заедно с дизайните, които ни направиха най-силно впечатление.

Настроението ни го иска – шарено с палми и платформи! 

В магазина на Crocs в Paradise Center открихме от нежни нюанси, през неонови опции, чак до сребърни и блестящи възможности. Летните модели на бранда са „уау“ и те чакат да ги избереш за новото си приключение. Ако морето те вика за бягство или градът очаква да разходиш летния си гардероб, то украси тоалета си с тях – обещаваме, че толкова ще ти харесат, че няма да искаш да ги свалиш! Разделяме ги по категории и ти разказваме кое къде и кога да обуеш!

Улична мода

с Echo Clog и Echo Storm

Кажи "не" на скучните обувки и виж новото тренди място в София

Те са смели не в цветове, а в дизайн – започваме с две супер идеи от колекцията Echo!

Ако търсиш нещо изчистено и непретенциозно за външния си вид, то Echo Clog е правилният избор! Те помагат на краката да усещат комфорт, кръстосвайки софийските улици. Градската обстановка не ги затруднява, напротив – удобството си върви със стила, издръжливостта също е на лице. Другият ни избор от колекцията е Echo Storm, подходящи за тези, които обичат плътността на затворената обувка. При тях минимализмът е водещ, а лекотата гарантирана. 

Тъмна романтика

с Stomp Clog и Stomp Fisherman

Да си дойдем на думата или на лятното настроение!

Избираме два модела, подходящи за нежни женски крака, които гледат „Барби“ и обичат токчета и платформи. Моделът Stomp Clog е смел в подметката, като предоставя височина, без да отнема от комфорта и стабилността. Stomp Fisherman пък е алтернатива на сандал и супер избор за момичетата, които искат комбинация от драма и финес. 

Себеизразяване

с Mega Crush Clog, Mega Crush Sandal, Baya Clog и Classic Clog

Време е за нещо свежо, което ухае на морски бриз, обича водата и прохладата!

Всички модели тук те чакат за разходка с лодка, по брега на морето или просто пред басейна. Mega Crush Clog е изборът на тези, които търсят оригиналност, предлагайки емблематичния дизайн на бранда, докато Mega Crush Sandal са тяхната още по-лятна алтернатива, която разкрива педикюра, но и държи крака сигурен и защитен. Baya Clog са също отличен избор, когато удобството е на преден план! Самите обувки са ергономични и гарантират комфорт при стъпване и огъване. Разполагат с широка палитра с цветове – точно както и Classic Clog, които обещават стабилност при всяка крачка. 

Кажи "не" на скучните обувки и виж новото тренди място в София

Със сигурност си забелязал, че обувките имат възможност за декорации отпред – те се наричат Jibbitz и украсяват визията ти.

Признаваме си, че сме влюбени в тях и не можем да си представим Crocs без това допълнение. Все пак, ако някога ти писнат, имай предвид, че можеш да ги сваляш, сменяш, разменяш с приятели и комбинираш по нови стилни или шантави начини. В магазина ще откриеш избор от украшения, различни по тематика и стил, а също и посветени на анимационни филми, спортни отбори и други вдъхновения.

Вземи си единични бройки или сетове по пет броя!

Намигваме ти, че тази опция за персонализация е още един плюс, с който да изразиш себе си, характера си или настроението си. А и всички около теб ще знаят, че това са твоите Crocs!

За финал ти напомняме, че тенденциите не са случайни, а ако в тях намираш и удобство, и стил – то нищо не те спира да им се довериш. Ние не обичаме скучни обувки и намираме всичките ни желания за лятото в Crocs.

Предизвикваме те да ги пробваш!

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *